Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake, sad ili nikad.
Ona metak prima na Sokocu
Ursula❤ Kako se neokupani serrvi i antivaxercine, znaci talog ljudskog roda, propinju na zadnje noge i kmece kad vide ovu gospodju hehe kmeeeeee
Samo ne znam ko ce vam ratovati. Pa ne bi pušku uzeo u ruku zbog vasih zicagu.. Sve sto vam se ne svidja na livadu pa se pošaketajte.
Mutavi antivaxercine pocnu cviliti kad vide Ursulu
I putko ti je se vakciniso
Isti ovi ljudi su prosuli pricu o oruzju za masovno unistenje u Iraku, pa pobili preko milion civila, isti su bezveze napali Afganistan, pricali kako Gadafi ubija svoj narod pa napali suverenu drzavu i ubili im predsjednika ko psa. Bez milosti bombardovali Siriju a sad su vama kao dobri momci. Kad imate soli u glavi, isprani mozgovi.
blablablaaa...
I kao takvi bolji su 100x od ovih što ih prozivaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo udri po opancarsko-alkoholicarskoj koaliciji
Eto para za nasu namjensku industriju