Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posterom ga vodjo!!
Puno dima malo vatre. Samo price na minderima uz kafu I šišu
Gdje su ostali muslimanski sunnitski zemalja zar palestinci nisu sunnija, zasto ih samo šija brane Iran Irak Jemen i Hezbullah libanski. I svi ovekuju od Irana da rijesi problem
Sta jento Iran uradio ,decenijama prijeti Izraelu i Americi i obrnuto ,a nastradase samo Sunijske zemlje i to po plastom Irana ,Iran samo igra predstavu za javnost i baca prasinu u oci javnosti ,kakvi su zlocinu u Gazi uradzeni dosada je trebao sravniti Izrael ,a sta je uradio ...nula i nista ,jos usred Teherana ubise Ismailija,kako??? Za ostale islamske.zemlje necu ni pricati ,one su svakako podanicke ,ali barem ne bacaju prasinu u oci javnosti ,jedino Jemen ok.
zrael im ubija po zemlji a oni crtaju poster. Očekujem crtani film. Pokusali su sa raketima. Jedna pogodila neki cilj. Ostaje im samo tiktok
Pa ovo je strašno , što si oni dopuštaju, ovo će dokrajčiti Izrael
Bezveze, liči na promotivnu kampanju JNA 1991/2. Ovdje Iran može da kapitalizira na zatvaranju izraelskih ambasada po svijetu. Diplomatski udar bi oštetio Izrael puno više nego ove raketice koje neće ni dobaciti do Izraela.
Vazduh trepti kao da nebo gori
Komentar dostojan imena komentatora.
Samo se vi porukajte, a Palestinci ginu
Najistinskiji muslimanski vođa