Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix klosari zabranili ste komentare gdje kriminalci gaze djecu, izin klosar mali
ko je izin? a ovo na pješačkom ko udari nekog, vozačku oduzet doživotno
Tako ti je to kad kr*ten vozi porschea, moze kod nas raditi sta god hoce. Klosar nece vidjet zatvora iznutra to je 100% sigurno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Djecak kojeg je ovaj decko udario sa autom je sin naseg oskarovca Danisa Tanovica,djecak je za sada u stabilnom stanju i prognoze doktora su dobre.Zbog unutrasnjeg krvarenja na mozgu djecak se nalazi u induciranoj komi i trebali bi ga sutra probuditi. Neka nam je Bog svima na pomoci jer zivjeti u istoj okolini sa osobama poput vozaca koji je zgazio vozilom djecaka od 15 godina je mnogo rizicno.
Zapad pumpa rat od 2014-te
jadna rusija m9ra da napadne. nije ona kriva hahaha. jesi imalo realan?
Dok rijesi Ukrajinu na redu su Latvija,Litva i Estonija
Amanpource sejtanka djevojka
Politicke igre a narod ce da gine za tudje ideale. Opet hvala Americi na cuvanju BiH od komsija, i sto su barem na kratko omogucili srbiji da.na svojoj kozi osjeti pravo bombardovanje. Nisu naucili lekciju i jos uvijek sa krvavim rukama do lakta glume zrtve, ali definitivno povuku kocnicu kada amerikanci dodju u posjetu
Idem ja fino na more, naći kakvu barku i neko ostrvce za koje niko nije cuo, eventualno povesti kakvu mladu za meze, a vi se hebajite do mile volje.
Nemojte reci ce vam Bisera da ste razmazeni sto vam klosari ubijaju i gaze djecu a vi kukate.
E, ako ne napadne hebali ste ježa!
Ma nek je odmah napadne ako hoće
Idi covjece u penziju, popusti nas, tako si obecao pocetkom vladavine, pa si slagao, kao sto si nasamario Ukrajince da ti predaju nuklearke, pa ih sad razvaljujes
Neki lik udario dijete na Drveniji, Poršeom. i evo ga kao glavna tema na klix.u. Da vas priupitam, a da ga je udaio golfom. Dali bi kometari bili dozvoljeni? Majku.vam.je.be.m! KLIX.ovci đubretati!
Kuhaju li kuhaju svi znamo ko!
Zelenski naložio da se snage teritorijalne odbrane povećaju na dva miliona ljudi
Nadati se da do rata ipak ne dodje
————✂︎———— No internet connection ! Kakve bombe i rakete, samo sjeckaj podmorsku optiku nek blejači u portale i mobitele sjašu napokon a google postane gradska firma.