Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic jucer bio u Budimpesti, danas se vec nasao sa Zelenskim i Ursulom. A sa kim su se ona dva potrcka vidjela neki dan?? hahahaha.. Zivot je tezak kad si nebitan.
Jarane 1:1 sastanak sa Zelenim danas nije mala stvar. To je prije sveg poruka zapada, gdje oni pošalju Zelenog to je ko Bidena da salju. Mi se ni ne računamo... šta da se sastajes sa kolonijom.
1/1 Zelenski ima turneju sastanaka po evropi, ovo je jedan u nizu, juce se danskoj zahvalio na tenkovima A i ovi znaju da vucic ne zna vise sta prica, nekad njegova vlada govori da ukrajna pripada rusiji, juce kaze postujemo integritet ukrajne Dvolicna politika srbije kao i devedesetih, sto dalje kuca im bila
Srbija i Ukrajina imaju odličnu saradnju i moraju se poštovati integrenitet i suverenitet svake države.
Koliko god voleli Rusiju, moramo postovati nepriznavanje lazne drzave Kosovo od strane Ukrajine.
Prilike u svetu su turbulentbe, svakodnevno se menjaju. Vucic mudro saradjuje sa svima, pri tom stiteci interese Srbije.
Nema razloga da Srbija ne odrzava kontakt sa Ukrajinom. Rukovodstvo Srbije postupa po medjunarodnim zakonima i povelji UN-a. Ko to ne razume, onda ne treba da se mesa u upravljanje zemljom.
Srbija vodi odgovornu spoljnu politiku prema svim zemljama podjednako, tako i prema Ukrajini.
Ovaj sastanak je veoma vazan. Iako je Srbija veliki prijatelj sa Rusijom, ima svoje principe i postuje medjunarodno pravo a samim tim i Ukrajinsku teritorijalnu nezavisnost.
Nema razloga da Srbija ne nastavi normalne odnose sa Ukrajinom. Ono sto je bitno jeste da je Srbija vojno neutralna po pitanju rusko - ukrajinskog rata sto je jedino i ispravno.
Vucic postuje Zelenskog kao predsednika suverene zemlje i to ne menja cinjenicu da je jedan od vecih srpskih prijatelja i dalje RUSIJA. Medjudrzavni odnosi Ukrajine sa Rusijom se ne ticu Srbije.
Vučić je opet ponovio da poštuje teritorijalni integritet Ukrajine.
Srbija je uvek poštovala teritorijalni integritet Ukrajine
Vucic je uvek bio otvoren za razgovor sa svim liderima.
Ukrajina nije priznala nezavisnost tzv. Kosova sto je za svako postovanje.
BIA botu ako ti uđeš u Republiku Kosovo bez pasoša i lične karte ja ću ti dati par stoja da se više ne baviš ovim jadnim poslom 😂😂😂 Srbija je nova Sjeverna Koreja i veliko hvala Armiji RBiH što je odbranila našu državu od ovakvih mentola i slomila Vojsku srbije, danas bi živili u velikoj Srbiji da nije bilo Armije
Vucic je otvoren za razgovor sa svim liderima, ako je to u interesu Srbije naravno.
Jos jednom je Vucic pokazao da ga izuzetno postuju kao drzavnika i da Srbiju smatraju kao deo EU porodice
Srbija je uvek poštovala teritorijalni integritet Ukrajine ali i svoju nezavisnost. Vucic uvek ispred svega stavlja interese Srbije zato ga narod i podrzava