Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od drveta ne vidite šumu. Ruska privreda puca po šavovima, vojna industrija prenapregnuta, a za to vrijeme Zapad se skinuo sa ruskih energenata i uživa u Olimpijadi i godišnjim odmorima. Malo se preračunato onaj iz Kremlja. Vrijeme ne radi za njega
Ne mogu ljudi nikako shvatiti, lopatom treba na lopatu, zapad treba poslati dobre lopate a tu bi se i mi mogli ukljuciti sa masovnom proizvodnjom lopate od Alije Sirotanovica, kazu da je bila posebna, to bi nam podiglo privredu...
Dovoljno, od ponedjeljka do subote i nedelja neradna...
Boj me bije svijetlo oružje, već boj bije NATO u junaka..
Evropa, stara frajla.
Super, uskoro 6 manje aviona iznad Ukrajine.
I treba im jos 6 godina da budu spremni za borbene misije.U Hrvatskoj su presli sa Mig21 na Rafale i opet nakon obuke nastavlja se borbena obuka koja ce trajati između 6-8 godina.Zato jos uvijek Mig21 patroliraju bez obzira na nove avione.
Prvo je bilo kakva pomoć u oružju bila predstavljena kao prevaga. Onda su to bili Bradley vozila i tenkovi, pa ništa. Sad su F16, a jasno je svakome s iole soli u glavi da ni od njih nema ništa. Razumijem ''navijanje'' protiv Rusa, ali treba nekad bit i realan. Sasvim je jasno da im Evropa uvaljuje svoj škart, a činjenica da su za godinu dana koliko Zeleni kuka za avionima obučili samo šest pilota dovoljno govori.