Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad su clanci na Klixu brojali po 100, 200 komentara, a pazi sad ako predje 20 komentara to je odlicno, hvala AI sto reze granu na kojoj klix sjedi
Pa mozemo se i sad prosipati sa mrznjom, moras samo shvatiti kakav je algoritam u AI, ako ces pisati protiv Rusa u govoriti da su agresori, da su monstrumi, da su teroristi, to ti je dopusteno ali ne smijes to pisati protiv Izraela jer Ai ne dozvoljava da se internet puni takvim recenicama jer AI uzima te podatke
treba prestati komentarisati, ne mozes nista objaviti
Predlaem da prestanete pisati komentare pa nek se Klix zapita gdje odoe posjete. Davno su iz Klixa jasno rekli da im je glavni izvor zarade povratak na iste postove zahvaljujui komentarima i forumu.....pa neka uvode AI i brane "govor mrnje" pogotovo kad je Izrael upitanju.
I3ael je g3e8cid
Mit snaznog izraela je razbijen, kao i mit o "najmoralnijoj" vojsci na svijetu. Polahko ali sigurno pada kula od karata.
Zaboravilo se ratovati, iron dome ne moze zastiti od bojnih otrova, izvor ne mozes zastiti a izrael ih nema puno. Ovo je sve po dogovoru. Jer se ne ratuje kako treba i moze se.
Ko god da se raduje nekom ratu pozivam ga da uzme pushku i 0dy odavde tamo i po mogucnosti ne vrati se nikada!
Jedna nukica za Saudiju, dovite braco i sestre.
JA JA sto bi reko Ramiz Zmaj
To je samo pocetak. Pravi sok tek slijedi
Mnoge stvari su se promjenile to to imate vie aviona i tenkova ne znai uvijek da ste u prednosti ,nekada je to samo vie za izgubiti.
Kad NATO poslusnici odobrise da se njihovim oruzjem gadja Rusija Putinu su odrijesili ruke.
Me razumiju oni ko ima moc!! Nema tu nikakve protuzracne odbrane, niti bilo kojeg naoruzanja kojim se mozes braniti. Zao mi je sto to ne razumiju, ubijaju neduzan narod, civile. Ratuju kako bi ocistili teritoriju, a ne kako bi zaustavili terorizam. To im je i bio naum, pronaci razlog za istrijebljenje. Izazivaju potrebu da im se ocita lekcija!!!
Is4a3l je zavrsena prica
sve sto mediji sa zapada napisu je scripta. sve je planski. sve sto oni rade je po dogovoru. Sheefootska su to posla
Mocni Hizbullah. ivio seid Hasan Nasurullah voa ovog velikog oslobodilakog pokreta!
Postedite ljude ovih gluposti