Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tramp trazi u bijeloj kuci da mu naprave kafu...a oni mu vele...maze ali samo coffee to go...
@yeba.mene.drzava https://youtu.be/Th5uVIhQ8VY
Trump "Sam u kući" - 1.dio Pravi sad zamke kao onaj mali Kevin zagrijava šteku od vrata , posipa vodu po stepenicama da zaledi itd.. 😂😂
Neka dođu u Mostar da steknu postizborna iskustva.
Svi su ga ohebali pa cak i fox news. Ocekuje se da ga i familija odhebe. A njegove pristalice nece nikad jer su mentalno bolesni kao i on.
Uzmite onoj budali nuklearne šifre!
On je fakat tiranin kojem ne štima zakonodavna vlast
Jedan od rijetkih predsjednika koji nije ratovao ni protiv koga, Jimmy Carter, bio je za mir u svijetu najbolji predsjednik, a ipak je najgore prošao na pokušaju reizbora (izgubio 489:47). Svejedno, u prelaznom periodu je stavio tačku na svoju najveću grešku, zarobljene diplomate u Teheranu. Uspio je dogovoriti njihovo oslobađanje i pušteni su tačno na dan inauguracije Ronalda Regana. Trump neka postigne smanjenje COVID-a, njegovog glavnog predizbornog problema.
Ima na youtube intervju Teda Cruza uglednog senatora republikanca koji je da za fox news. Fino je odbrusio novinarki da nece mediji odlucivati o pobjedniku na izborima i da izborni proces jos traje. Rekao je da ce se u spornim drzavama glasovi opet brojati jer je razlika u gotovo svim drzavama oko jedan posto glasova. Ne otklanja mogucnost da ce Biden na kraju biti pobjednik. Ali tek nakon izbornog procesa. A lik ima iskustva. Bio je u timu Busha mladjeg prilikom izbora 2000
kada su se glasovi na floridi opet brojali i kad je sve zavrsilo na vrhovnom sudu. Takodjer je rekao jednu zanimljivost. Prilikom ponovnog prebrojavanja vise od 90% nevazecih glasova koji se pojave su oni poslani postom. Biden je favorit, ali jos nije gotovo. Da imamo nezavisno novinarstvo nebi ja morao prenositi ovo preko komentara.
Tramp ko da je u SDA samo puskom sa vlasti skinuti moze ili da ga na tabutu ponesu hahah
Informacija za klix i ostale neupucene, prodane i neobjektivne medije..istrazuje se najveca izborna pljacka ikad u svijetu..tako da ne bih rekao da je bas Biden "pobjedio" Trumpa dok se ne zavrsi legalni proces i dok se ne proglasi stvarni pobjednik izbora.
Biden dolazi iz istog inkubatora kao i Barack Obama! Biden ce ispunjavati zelje i provoditi politiku istih onih sivih eminencija u cije ime je Obama napao barem sedam zemalja... Americke vojne snage ratovale su svih osam godina Obaminog mandata, prvi predsjednik u dva mandata s tom distinkcijom! Po mom sjecanju, naredio je zracne napade ili vojne akcije na najmanje sedam zemalja: Afganistan, Irak, Siriju, Libiju, Jemen, Somaliju i Pakistan!
Samo totalne budale i idioti mogu misliti da ce administracija dementnog klauna skrenuti s puta dobitnika Nobelove nagrade za mir! Ovo nije vrijeme za odahnuti nego za duboko uzdahnuti i pripremiti se za jos zescu tiraniju nametnutu u ime borbe protiv slavnog virusa, za daljnje urusavanje ljudskih prava i sloboda, za daljnji teror ekstremnih ljevicarskih hordi, za politiku otvorenih granica i invaziju barbara iz stranih kultura... Kome vi jos zelite prodavati muda za bubrege?
https://youtu.be/Pk8nZcKlE1I
Nije ga pobijedio nego pokrao.
@Hajzdravo Pobjedio i to ubjedljivo
https://youtu.be/ZljeHmIaiy0
Biden je pobijedio to je najbitnije!!!