Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi na zapadu baš navijaju da ih uvuku u neki sukob s ukrajincima. Rusi im uporno govore da ne planiraju invaziju, MO Ukrajine govori da Rusi ne planiraju invaziju ali Ameri zapeli i njihovi mediji.
Putin se malo preigro. Konto je da će se svi ukenjati od straha ako parkira 100000 vojnika na granici. Sad ga ovi izazivaju da krene jer znaju da će ga puno koštati i da će ratom samo oslabiti Rusiju. A domaća javnost sad očekuje nesta od njega.
Rusija je jedina država koja na svojoj teritoriji ima baš sve što je potrebno za kvalitetan život. Imaju hranu i energiju, čist zrak, planine i jezera, beskrajne ravnice i more. Nisu oni na gubitku dragi Bidene. U antičkoj grčkoj to se zvali autarhija - samodovoljnost.
To je dilema svih dilema- jeftini ruski ili američki skupi gas!! 😎
Sve se oko toga i para vrti…
Ja ne ka'em, da su Rusi ili Ukrajinci u pravu, ali koji k se ima Ameri da miješaju i petljaju i guraju njuške uvijek i svađe?!
Ma ovo je sve navlakusa nisu Rusi ludi da ikog napadaju ovo su sve huskacki izgovori garant
Citam komentare kako Rusi mogu iseci internet Americi i time im zadati veliki ekonomski udarac....to je moglo pre 2 godine...sada je zaziveo satelitski internet kroz Elon Muskove satelite takozvani Starlink..... znali su Ameri to
Osim interneta tim satelitima se moze spijunirati svaki metar Rusije
Treba sad iz inata granatirat sve
———✂︎——— No internet connection pa ti diraj plinovod.
to se u šahu zove razmena kraljica izvoli da razmenimo kraljice. Mi vama podmorske optičke kablove za internet vi nama gasovode pa da vidimo ko će više da trpi.
Bježi ba Bidene pobjegli ste ko qurave pred Tallibbanima a upucali 2000 milijardi u NVO sektor i vojsku da ih dekodiraju ali zalud. Rusi su tvrd i nepredvidiv orah.
Najviše njih muči što veze nemaju šta će Putin poduzeti, sigurno neće invaziju ali nešto sigurno hoće.
Mi smo zavjet prihvatili i od onih koji govore: "Mi smo kršćani"- ali su i oni dobar dio onoga čime su bili opominjani zaboravili, zato smo među njih neprijateljstvo i mržnju do Sudnjega dana ubacili; a Allah će ih, sigurno, obavijestiti o onome što su radili. (Al-Ma'ide, 14)