Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoše Rusi da brane Rusiju u tuđim zemljama ko naše komšije, da ih ne imenujemo
Od američke pomoći Ukrajina će imati direktan prenos u HD rezoluciji na CNN-u. Uzdaj se u se i u svoje kljuse.
Petak naveče pa ne može petkom tucam konu dok joj je muž na terminu.
Prije sam Američke najave ismijavao, ali im sad vjerujem. Bit će rata.
Nije bilo dugo rata (bar njima)
Najzalosnije je sto indirektni rat Amerike i Rusije bi se mogao voditi jedino u Ukrajini i kod nas na Balkanu. Svakako već potpaljuju situaciju a mi idiotski narodi to i prihvatamo.. Nije izreka “nikad ne zaboraviti” recena da se dalje bori i napada već da se pamti tragedija. Sram i stid na cijeli jadni Balkan.
Ode svijet u ķúřàç
Ovi kao komšić upozoravaju i šalju note. Odoh ja slušati ac-dc
Ma.oni su pouzdani ko da im je Osmica štampao diplomu.
Zinula guzica ka NATO-u, jbga iskreno Putin ih je oponinjao, sa svima sastancio, al ovi hoce pa hoce u NATO. E sad svi cemo trpit zbog tih neostvarenih zelja, prvo Ukraina pa onda i svi mi. Sjeverni tok 2 zaustavljen, Amerikancima dosta, u njihovim ocima sve ide po planu. Od pocetka sam govorio samo da rata ne bude, ali na zalost nismo svi istog misljenja. U Ukraini je rat od 2014 kako to tek sad da ludi Rusi krenu?!
Ja bi nekako da moze mi Amerima a Srbi Rusima i svi sretni
pa sta mislis zasto je na balkanu zakuhalo? ovdje ti se vrsi indirektan hladni rat. mi amerima srbi rusima..
ko god da je na vlasti na kraju se kolju janjci
Opet ona lica znana, Presvuceni kao glumci, Opet prijete sa ekrana Jaganjcima stari vuci. U trenu smo vjerovali - Novo vrijeme, novi puti Al i dalje vuk se zali Da mu janje vodu muti.
Ukrajina je posljednjih godina dobro spavala. Rusija im zaposjedne Krim a oni u Kijevu zabava. Umjesto da danas imaju 5 miliona vojnika pod oružjem, imaju samo nekih 200000.
Nije vam dosta onolika zemlja pa ste u stanju da pravite problem cijelom svijetu, da ljudi ginu zbog vase pohlepe za komadic zemlje. Pu pogani Ruska
Udario brat na brata, ali ne može bez samoodbrane i preventivne samoodbrane. Do Dunava baćuške!
Gdje je jedan srbin to je srpska zemlja, te parole se drže rusi, nešto mi to poznato
Ali oba zvaničnika su tvrdila da bi se planovi Rusije mogli promeniti na osnovu svakodnevnih dešavanja. 🤣🤣🤣👏