Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestina je otvorila oci i slijepcu. Ako neko do sada nije vidio ko je USA i sta je zapadna demokratija sada mu je sve jasno kao sto mu je jasna uredjivacka politika Klixa i placeni clanci koji imaju za cilj skretanje paznje dok fasiticko genocidna braca Izrael i USA zavrse svoj krvavi pir.
Odlično rečeno!
Tako je .Amerika daje potporu fasistima .Cuj upozoravali.Smijesno.Zasto nije zaštitila Palestinu.Crna Amerika.amerika cemerika.
Blize se izbori 6ovgno cionisticko jadno aaaa???? Vidio je citav svijet ko ste i staste dzaba ti sve sad mrtvu Palestinsku djecu ne moze niko vise vratiti jado bjedni !!!
Izrael ne postoji,ovaj genocid radi Amerika sa pudlicama Evropom,Japanom Kanadom itd.Kao i svaki genicid u zadnjih 70 godina.Amerikom upravljaju satanisti i cuonisti.A Rusija Kina Indija Turska nisu nista bolji.
Kome vi mazete oci..vi poslali i marince u tunele da ginu a satro necete vise oruzje..price za malu djecu..
Juzna Afrika je dobro ucinila sa tuzbom, ali da se ja pitam, prvo bi trebalo tuziti Britaniju za okupaciju i kasniju predaju okupirane zemlje novim kolonizatorima. Tu prica pocinje i odatle se treba smrad poceti cisititi.
Saljes oruzje da ubija civile, a onda se iznenadis? Sta?? Malo ih pobili? Nisu dovoljno brzo? Majku li vam licemjernu poganu-.....Opoganili ste planetu gdje god ste dosli. Medjutim, ja njih i cioniste ne mrzim. Oni su zlo i to je jasno. Ali bi zato metak u celo svakom muslimanskom vladaru koji nije poslo vojsku u Palestinu bez razmisljanja. Samo bi moro da razmislim kojem bi prije. Saudijskog psa bi ostavio za kraj...
Ovo bi trebala da bude neka neslana sala ili?
kakvi ste vi licimjeri...još ćete izjaviti da ste poslali tone oružja da mašu sa njim...poslali ste im oružje da ubijaju palestince i tu se sva prica završava... vi i okupatori palestinske teritorije ste samo jedan novcic sa dvije strane....
američke šarene laže i predstava za lewate
Ovi dok povuku crtu, Izrael vec postavio temelje novih stambenih zgrada, shopping centara i slično. Onda ce Ameri lagano Palestince da raspodjele po Europi, destabiliziraju jos vise nesiguran sistem. Nije mjesto Palestincu u Skandinaviji, nikako nije, njemu treba njegova zemlja, toplota i ljepota.
svaka cast thanks america
Cuj osjecaju se prevarenim a imaju silne obavjestajne organizacije svugdje u svijetu. Pa oni znaju unaprijed sta ce se desiti. Supljak fuj
cijeli dan kopam ja po vrtu, ima l' iko da napravi crtu? ___________
Sada ce i Biden dobiti svoju Moniku… Tako to rade cionisti. Ili si sa nama, ili protiv nas. Kada izgubite pomoc USA, ima da vas nema.
koja ubleha
5 mjeseci na Gazu bacaju vaše bombe i sad bi šatro da ih zaustavite. Amerikanci jedno govore a drugo rade, sumnjam da ce im ikad i prestat dostavljat popunu artiljerije i avio-bombi.