Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaaaa pa zato srbi vole referendum... od predaka im ostalo 😂😂😂😂
Ja se ne bi hvalio sa tim. Tvoji preci su srbi, ili su migrirali iz turske? Prodali bulju i istu lizali turcima vekovima. ;)
U citavoj Europi, jedino zatucani Bosnjo Turkofil masta o Turskoj - njemu kad Turcin pusti vjetar, to mirise - razumijem ja da je Turska vladala ovdje 500 godina, ali isto je tako bilo u Albaniji, Makedoniji, Bugarskoj, Srbiji - jedino zatucani Bosnjo Turkofil je okrenut prema istoku - Albanci, koji su isto tako velicinom Muslimani, bjeze u Italiju (radi jezika) a samo Bosnjo svrsi kad se Turska i Jadogan spomenu. Zasto?
... Ma sta rece Turcine:))))
@buhtla - srecom nisam Turcin
Kako legalizovati diktaturu? Organizujes referendum i prepustis narodu da si sam navuce omcu oko vrata.
u americi dozvoljena smrtna kazna, u turskoj bila pa hoce da je vrate, citav svijet se buni. u americi predsjednicki sistem, turska hoce da uvede isto, svi se bune. dupli arsini u svemu!
u Americi, ako imas diplomu iz dobrog faksa, mozes biti Crnac, Bijelac, zut, smedj, ruzan itd ali ako si dobar imat ces odlican zivot - u Turskoj dobijes €600 mjesecno, ako dobro prodjes. Osim toga, nije Amerika pozitivan primjer. Ja gledam Njemacku, Holandiju, Norvesku, Svicarsku, Svedsku - sve zemlje gdje Turci zive
i turci su na dobrom putu da stvore sebi a. lukasenka
dok se poturice liješe turskim bratstvom, ovi ulaću u srbiju i hrvatsku. bošnjama pošalju 5-6 gaćonja da odigraju neko historijsko kolo. uglavnom za svakog po nešto.
čuj da proširi predsjedničke ovlasti. on već sad ima veće ovlasti nego mu kolega kim iz sj. koreje. žali bože turske i turskog naroda s ovim diktatorom, a taman se bili preporodili u pozitivnom smislu.
Mile evo i braca prepisuju od tebe..krv nije voda..
Pametni Turci. Oni su napokon skopčali da islam i demokracija ne mogu skupa. Najbolji pokazatelj toga su Afganistan, Irak i nakon njih sve zemlje gdje se desilo tzv. Arapsko proljeće. Npr. Irak i Libija su bile napredne zemlje dok su u njima vladali pozitivni diktatori Sadam i Gadafi... A pogledajte ih sada...
@Klixan Budimo realni. Bolje i šerijat nego trenutna "demokracija", bolje reći anarhija, koja trenutno vlada u gore spomenutim zemljama... Pa sam tako više nogo uvjeren da je za Irance, Saudijce, Pakistance..., daleko bolji šerijat nego demokracija libijskog tipa....
@Klixan ma svaka ti cast na komentarima.
Da ne kazem sta sam vam rekla??? Erdogan je vrlo mudar i pametan covjek i strategija kojom se sluzio, urodila je. Vojni udar koji se desio u Turskoj je njegovo maslo, a cilj mu je bio upravo ovaj o kome ovaj clanak govori.
slazem se 100% - samo ne treba on da bude uzor prosjecnom Bosnji. Erdogan je diktator i svaki dan udaljava Tursku od Europe i demokratije
@Roger Bas tako. Al nazalost mnogi to ne vide.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koliko ce biti sad komentara o ovoj vijesti? mislim 200 najmanje - govori se o referendumu koji ce, ako prodje, de facto dati Erdoganu mogucnost da postane jos veci diktator ali naravno zatucani Bosnje Turkofili svrsavaju.
@Nike - ma kakva Turska i sta prosjecni Bosnjo Turkofil zna? on misli da je za njega Ankara ono sto je za Hercegovce Zagreb i za Srbe u RS Beograd - pojma on nema i vecina ih nikad nije bilo u Turskoj. Da jesu, znali bi da je Turska van Istanbula i Egejske obale Treci Svijet - bijeda totalna
ima da im dodik uleti s jednim kontrareferendumom.
Неће Додик, ал' хоће Курди.