Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto dajete prostor ratnim zločincima - članovima vlade Natanjahua.
Placaju ih 😉
Reče čovjek čiji borci dreče i plaču od straha....
Blondusan🙉plavushan, Us-hra-so tebe ni ne moze da zaboli glava od kolicine retardacije koju ispoljavas jer u njoj imas samo nekoliko vijuga za osnovno funkcioniranje...
SNILA BABA - ŠTO JOJ BILO MILO!
Nacista! Hitler mu nije ravan!
A neki dan isto ministarstvo tvrdi da nema dovoljno vojnika da dovrši akciju protiv Hamasa i da se Hamas vraća na sjever Gaze. Recite nam koja vijest je istina? Pogubili ste se u svojim lažima.
Nek Bošsnje iskukaju pomoć kod svojih prijatelja Amera, Njemaca i Engleza
Vječni zločinci i ubice djece nikad mira ne imali. Holokaust je bio opravdan i to dokazuju sad. Opet ce bit
Treba biti mentalno zaostao pa vama vjerovati. Vaš cilj i poenta svega je uništenje Palestine i stvaranje Velikog Izraela i da vladate čitavim čovječanstvom. Ne bi tu bili pošteđeni ni kršćani ni budisti. Ako su kome šta obećali-to je narod bez morala i sve ostale narode posmatraju kao roblje.
Pasti će arapski diktatori jednog dana, pa ćete vidjeti koja sila će krenuti prema Palestini. Križari su držali Kuds duže nego vi, ali su ga izgubili nakon 88 godina.
Ovaj je istu izjavu dao i prije dva mjeseca.
Mozda njihov duh hrani Neko sa neba… a vi nastavite djecu ubijati samo nastavite…
Izbacite ove hahare iz svih sportskih, kulturnih desavanja po svijetu. Oduzmite im svu imovinu. Ili vratite Rusku. Licemjeri.
Johns Hopkins studija genetike i porijekla, pokazuje Nam da 97.5% Jevreja koji zive u izraelu nema nikakve veze sa HEBREJSKOM DNA, samim tim nisu SEMITI, nikakva krvna veza sa PALESTINOM. A s druge strane, isto istrazivanje nam pokazuje da 80% PALESTINACA ima HEBREJSKI DNA, sto ih cini SEMITIMA! I kada Vam ovi LICEMJERI kazu da ste ANTISEMITA, hoce Nam reci da smo PROTIV PALESTINACA, a znamo da je citav svijet za SEMITE tj. PALESTINCE. Zivjela PALESTINA, zivjeli SEMITI!
Ameri hej Ameri najaca sila nisu Mogli Talibane sredit ,eno ih imaju drzavu i priznati od cijelog svijeta a TI bi da sredis Palestince ... Ee moj jaro bice vama nocnih mora Jos godinama ...istrosit CE se i municija
Vi gubite, genocidaši ogavni.
A da vodite politiku mira umjesto politike rata? To nije opcija?
ne vjerujem vama nista vise - vi ste civilizacijski olos iako ste napredan olos..... ipak ste olos