Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto njih u Moskvu. Kad možete vi njihove zgrade bombardovati mogu i oni vase
Druze, nemoj pogresno shvatiti, ali shvatas da ova akcija nema veze sa realnoscu? Kako ces drzati toliki teritorij sa tako malo vojske? Naravno, nece drzati, vec je cilj da Rusi povuku dio snaga iz Donbasa. Oke, ali to se ne desava. Rusi evakuisu svoje civile, i onda ce navaliti sa artiljerijom i avijacijom po ovima. I sta onda? Ovo je samo medijski spektakl, koji ce biti placen sa nekoliko stotina zivota. Jadni momci.
Mislite da je otvaranje Olimpijade Sodoma i Gomora? Pogledajte fotke sa svadbe Marije Zaharove. Samo za 18+
kakvi licemjeri
Stvarno su ove izjave Rusije da se grohotom smiješ.
Licemjer, našao se ko će to da kaže. Rusija, Kina stoje uz Iran, al' ne može bal i ja biti nego podanik, kao što je uvijek i bio kroz vijekove.
Joj što bi ja ovo
treba reci ovoj gospodji da ce poslije njihovog ostrog odgovora uslijediti jos ostriji
Oplakah ljudi skoro do Moskve dosli i tek da ocekuju odgovor
trijezni li se ikad ova babuska
Pa vaš odgovor traje već 3 godine
Svi nesto uskoro ostro odgovaraju.To postao trend,a u stvarnosti truba.
Ma rjesit ce to rus lahko
Jasta ce,evo zacas oni to,tek su tri godine.
Srednji vijek ratovanja, gluposti, podmetanjja bez ikakve potrebe
Dušo moja, danas je na planeti sve besmisleno....ali ne ono malo besmisleno....fuul besmisleno....i ti si kao i ja dio tog besmisla....samo tvoje objave, moje ne...ali na isto ti dođe....najpoštenije je da Svevišnji lupi po tasteru ispod kojeg piše "Reset planete"....drugačije izgleda ne može
Dobićete onda još jedno oštro pitanje, i tako sve dok se ne povučete...
Kaže njoj Medvedev: Hajd' da slistimo još ovu polovinu flaše koja je ostala, pa ti polako idi na posao i ponovi ono što smo pričali