Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A je li vam apsurd da se negira genocid i radi protiv svoje države? Bonske ovlasti su uvedene zbog separatista i onih koji prijete državi Bosni i Hercegovini. Gospodine Šmit, rekli ste da ih za sada čuvate u ladici i da čekate, mudar izbor, samo nemojte puno da čekate. Ne slušajte ove Ruse šta pričaju ionako su sami protiv svih članovia PIC-a.
lako se Dodiku ku*** dok su redovne plate, nek dvije zakasne vidjeti ces srbstva i ljubavi...
ovim su se samo rusi otkrili da su oni generator i izvor zla na Balkanu u zadnje vrijeme
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rusiji želim nekoliko desetina miliona separatista da se zabave o svom jadu... a doći će i to vrijeme
Rusko masno smeće.
provokacija što dodik radi ništa što razvaljuje državu ma jebeš to to je ok ma fuj
Klix daj nam anketu, zanima me koliko ljudi smatra OHR funkcionalnim i potrebnim
Eto Dodik vam je faktor stabilnosti,more marš
Klasicni smetljari
Ruci stoka, kao i lokalni genocidasi.
Evo Jel vam vise jasno narode sta su Srbi paradon smrdi ovi uz njih nema zivota i stabilnosti to kolje pa poslije negira a kad ne moze da negira ide tamo kmeci moli Ruse da i oni negiraju nesto sto je bilo medzu narodni sud osudio ali ne oni su upravu sram vas bilo Srbi
Što ovi botovi trpaju Bakira među rušitelje Bosne, ja perfidne politike. Ovdje treba smijeniti Dodika i Čovića i to je to.
Nego sta je.Izdajnik kao i otac mu.
Nije tacno, LAZ!!
Rece predstavnica zemlje koja je napala Ukrajinu i drzi konce u Bjelorusiji, Gruziji i ko zna gdje... rece zena iz zemlje koja je ubila vise svojih stanovnika nego nacisti... cca 30 miliona ubijenih rusa od rusa
Jeste to tako sve, da je prava demokratija na snazi u BiH. A i da taj visoki predstavnik nije nametnuo zakon kojim se zabranjuje veličanje zločina, HALO "zločina" protiv čovječnosti, bio bi on još uvijek legitiman za njih.
Žoharova, znamo da si ti u sendviču između putina i dode
Koga briga staa ce te vi smatrati. Bijedo bozija.
Rusija je najveci neprijatelj BiH i njenih naroda. Da Bog da da dobiju svoga Dodika u svojoj federaciji.