Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vi Ukrajinu karanfilima gadjate?
@edohawk Fakat su komične žalopojke da Ukrajinci gađaju ciljeve na teritoriji Rusije, nakon şto razaraju gradove do temelja
Naša Željka kad poraste biće ista Zaharova, a Dodik kad ocelavi bice isti putinova guzzica
ocajni potezi.. ruski blef koji je prolazio prije 50 godina, kad su ih se bojali.. ovo su rijeci da spase svoje guzice..
Pa takvi ste vi. De neka je ispali Lavrov i Putin. Nece onda Rusija sigurno biti ni u top 100 vojnih sila. Kako ste jaki a kad NATO EU i SAD vam spucaju klempe onda ste jaki na baterije. Al pas koji laje ne ujeda a bgm SAD suti sa prijetnjama ja bih se zabrinuo...
Pa jbt vrag majku lazljivu. Ovo nrma vezr s nicim. Pa vi ste invaziju izvrsili pomiri se sa tim. Gubite i izgubit ce te od zapadnog oruzja. Sta da dozvole da nakon Sirije razorite Ukrajinu.
Tačno se vidi tko je srbovima davao instrukcije u propagandi 90ih.
Povucite se iz Ukrajine i sve ce prestari..
Dobar si Milf . Ozenijo bih te is prve ruke ali ja zivim u US a ti pod sankijama. Mozemo se sastat potajno?!?.Razvalit cu te ko 5 korpus.
Pa to je mala specijalna vojna NATO operacija. U čemu je problem
Uz toliku pomoc zapada i njihovu borbenost nemate nikakve sanse da porazite Ukrajince.
Ovi rusi ko srbi tačno..."ćuti dok te bijem!!!"
Na stranu sve al nije ona za baciti. Stara koka …
Patuljkova kuja.
Marija, ljuta kuja kremljskog zlog kepeca.
Ode Moskva, ode skladište oružja, skladište nafte, sve nesto gori a jadni Rusi nemaju pojma odakle ko i cim ih biju. Nisu oni dorasli svjetskoj ratnoj masineriji a sve se kao nesto fale.
Uh tebe treba upucati sa koznim mecima