Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOLE NACIZAM I FASIZAM ZIVJELA SLOBODA I 1 MAJ
Rusi su uništili 80% njemačkog vojnog potencijala, pogotovo SS i elitne nacističke snage. To je sve smrvljeno na istočnom frontu. Ameri su sa jaranima Englezima spržili švapske gradove zajedno sa civilima i ušetali u skoro nebranjenu Francusku...
I Bošnje su dale doprinos. Obadvojica
Kao da su prije sjećanja nazdravili dezinfekcijskom tekućinom. Ali tamo kod putina su najviše stradali bošnjački bataljoni osovine.
WWG1WGA QANON, youtube>>>janet ossebaard fall of the cabal. Da ne bude bilo nismo znali, slusaj te otkriva se sve. pogledaj te!!!
WWG1WGA QANON, youtube>>>janet ossebaard fall of the cabal.
ma opet nesto sarkasticno
Ma vidi ih sto su slatki a tek sto znaju praviti znakove rukama..
nacizam nije pobijedjen dok god je HDZ-a
Da Amerikanci nisu oslobodili Francusku, Siciliju i Italiju, danas ne bi ovo slavili nista
Moramo priznati da hićo i nije bio tako zloćast. A sav dunjaluk se ujedino da ga slome.
A onda smo sagradili neprelazni Berlinski zid. Zid srama.
NE RACUNAJU RUSI KADA SU PODIJELILI POLJSKU SA HITLEROM, I POBILI SVE STO JE BILO NA PUTU, I DOGOVORU O NE NAPADANJU NJEM I RUSI, A ONDA BUM TRAS NJEM.. PO RUSIMA , ZNA SE DALJE
Bilo bi dobro da su i ove godine mogli doci. Ah, daa, pa ne moze se zbog korone, ove godine je Njemacka pobijedila, jer MUTTI zna.
Heil Hitler.