Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte jednu vreću glasova za mog Bakira
Dodik i Vucic suze rone
U tim poštanskim glasovima koji će donijeti pobjedu Bidenu su imena mrtvaca, mačaka i ljudi koji pojma nemaju da su glas dali Bidenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trump ne zna jel pošao ili došao. Čovjek proglasi odmah pobjedu i čim vidi da gubi kaže prevara, prestanite sa brojanjem.
Braco, spremimo zastave Amerike veceras, da trubimo kroz Lukavicu, kad proglase pobjedu Bidena.
isti opozicija naša
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala srbima u pe koji su omogucili pobjedu bidena . Biden 20 24 !!
koji likovi ovdje, psihopate, prijave se tuđim nikom i napišu poremećene komentare, a kliksova skripta nema ograničenje na upotrebu istih nikova i sve svrsta u jedno...ahaha klix, sredite to, banajte osobe po ip adresi i onesposobite prijave novih usera sa već postojećim nikovima u vašoj bazi...jao portala i jada!!!!!
Povedi nas Joe u nove pobjede 🇺🇲🇧🇦
Ovo im guverner
Eto jos jedan dokaz da zna za koga cu glasovi
zamisli demokratije.on unaprijed zna da su ostali listici u korist jednog kandidata.sve je sam rekao da ne kazem priznao.
@fbUser1597247521 Ne bih da te vrijeđam, ali vjerovatno si iz matematike imao slabu ocjenu, a da statistiku uopšte i ne poznaješ
@fbUser1597247521 nije normalno da su svi dopisni listići za Bidena, nešto tu smrdi
Dodik je naucio Bidena da krade.
U Vucicevom štabu za praćenje izbora je alarmantno povodom sporazuma na nivou trojnog pakta Rusija Srbija Tramp, kontraverzni sporazum dolazi u pitanje
Kako se pravoslavni bošnjaci boje Bidena ko da im je oči vadio....nccc
da vas je sve nacionaliste ukloniti sa planete.....
Vucicu gotovo je predaj kljuceve i olovku Baketu, nemoj se praviti grbav!!
veoma objektivno i nepristrastno... a i faca mu na slici ulijeva povjerenje
Dodiku je najbolje da se sam preda njima i da prizna krivicu i tako dobije olaskavajuce okolnosti.
Vucic poslao Trumpu i njegovom timu mete da stave na ledja. Simbol ugrozenih postenjacina srba koji nikada nisu mrava zgazili niti kome naudili....vjekovne zrtve tudjih nestasluka
Ovo je lt. Governer. Guverner je tom wolf
Kakva krađa hej izbroje 30 miliona glasova za dan i onda rastegnu 700 hiljada nov dva dana, ili nemaju papira pa štampaju sa Bidenovim imenom ili ne znaju koliko Trump ima glasova pa moraju postepeno dozirati da Biden pobijedi, ovo je cirkus svih vremena veća krađa nije zabilježena
@gooUser1599739928 To što vidiš su projekcije, plus kad je kod njih noć mnogi koji su brojali cijeli dan glasove, odmaraju, pa su bile pauze u brojanju zbog odlučivanja o Trumpovim posmatračima itd.