Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Habijem i tebe i tvog Redžepa. Ništa ne radite samo izjave šuplje dajete. Nemojte ih branit više molim vas. Nestat će s lica zemlje od vaše zaštite. Kad treba po Kurdima udarat tu ste prvi.
Tastatura specijalac....de nam ti reci kako treba. Nije Gaza naselje kraj Bešiktaša majmune. Čekaj da pogodim šta će ti biti priča; Pošalji vojsku u rat protiv nuklearne sile koju brani 5 drugih nuklearnih sila ili Turska treba vojno da zauzme 3 države da dođe do Palestine pa da onda napadne Izrael. Neće Zapad nikad dozvoliti pomoć Palestini od Turske. Nisu dozvolili 90tih kod nas, nisu dozvolili 2010 kad su napali Turski bolnički brod i ubili 10 Turskih doktora i humanitaraca.
Nabijem vam sve koji samo osuđujute, djeca i nevini nemaju ništa od vaše osude, de reagujte, konkretno djelujte i zaustavite ovo zlo zvano IZRAEL.
Dvoličnost klixovaca.... Erdogan kaže...Svijet treba da se zaustavi krvoproliće koje Izrael čini. (Klixovci kmeče...'nema od priče ništa Brko...de nešto konkretno...a niko nema realan prijedlog šta je to 'konkretno'). Iranski vođa kaže...Svijet treba zaustaviti krvoproliće koje Izrael čini. (Klixovci...Bravo! Svaka čast! Nek si im rekao)
Ne radi se o kolektivnom kažnjavanju nego protjerivanju palestinaca iz Gaze, stvaranje uslova nemogućih za život. Te time stvaranje pritiska na Egipat da otvori granicu za izbjeglice i iseli palestince.
Turska je postala poput ostatka muslimanskih zemalja, samo izjave, politika i kalkulisanje.
Čuj zamjenik turskog diplomate. Čuj Zamjenik? Znači kako su Ameri dalirok od 10 dana da se odlučite jeste li sa sotonom ilprotiv sotone tj. NATO-a. Sad izdaju saopštenja zamjenici, znači odučili ste se sa Sotonom.Sad mi je jasno osvajanje Istambula od Muslimana koje slijedi aBd.
Da čujemo šta će naši bajni klix analitičari danas da kažu. Sreća pa ovo Klix komunjara, hejtera, turkofoba i ovih trolova iz susjednih nam zemalja što se predstavljaju kao Bošnjaci ne predstavlja mišljenje niti 0.001% stanovništva. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Price I samo priče . Ništa konkretno … jadovi prodati
Turci, najveci licemjeri ovog doba uz to i kukavice velike
Evo jos jedan tastatura specijalac. Ti si toliko glup da veze nemas o cemu pricas. 😂😂😂😂
@Guzonja, ti si medju glupljih pet? Zašto, pa zato što optužuješ lažno da se tobož neki iz susednih zemalja predstavljaju kao Bošnjaci. Razumeću ako ti je neprijatno zbog toga šta pišu Klix bošnjice, sramota te tvojih, ali ne optužuj lažno!
Izvinite, a ko je i u kojem obimu je slavio poslje napada Hamasa u Izraelu i nakon što su taoce proveli kroz Gazu?! 🤔
E MOJI JADNICI IZ ISLAMSKOG SVIJETA, JEL IMA NEKO NEŠTO NAVO DA KAŽE OSIM TI ŠUPLJI IZJAVA..ILI SE POZABAVITE OZBILJNIJE SITUACIJOM ILI ŠUTITE, PAMETNIJE IZGLEDATE KAD ŠUTITE...
I vi Turci samo.pisate uz vjetar ,sve se otkriva ,tako bi i mi Bosnjaci prosli kao i Palestinci po vama.
Ovo je savršen primjer da se moramo probuditi i da ne živimo u iluzijama sutra i nas isto čeka oni hladno posmatraju ubistvo novorodjenčadi niko ne osudjuje niko ne pomaže još opravdavaju Izrael da imaju pravo na samoodbranu.Hvala bogu pa nisam nikad otisao u te strane zemlje koru hljeba zaradit bolje krepat gladan nego stim hljebom natopljenim krvlju nevine djece jesti.
To su sve samk riječi! Ima li i jedna Islamska država muda da nešto konkreno uradi po tom planu? Da krene na Izrael?
Samo suplju prosipajte a narod gine svaki dan.