Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi sta vam je! Klix de ba nemoj samo uzimati strane vijesti copy past i stavljati na vas portal! De nemojte ljudima soliti pamet! Sta bi trebao Guterres raditi? On je glavni UN-a a Rusija je presedavajuci UN-a. Guterres je sasvim normalno pozdravio Lavrova. To je diplomatski normalno!
Kako je to normalno. Trebao je UN suspendovati Rusiju iz članstva, a ne još im dozvoliti da predsjedavaju
Jok, trebo ga je možda nabit nogom ili šta? Ne budite smješni, pješadija gine a državnici i elite večeraju, održavaju poslovne ručkove i konstruktivno se ne slažu, čisto da imamo na umu svi!
Pa ista su to govna,pusti sirotinju nek gine a oni zgrću milijarde.
Pa sta je trebao? Da mu opali šamar?
Malo odijelo, malo ručak. Plaća ide. Šta ga boli briga
pa naravno da če se rukovati kad je ovo sve što se dešava već odavno izmedju svih njih dogovoreno a mi smo samo kolateralna šteta .............
I takav predsjedava vijecem sigurnosti, a srdacno se pozdravlja sa agresorom i onim koji nesigurnost u svijet unose.
Niko nije ni pogledao snimak. Čovjek se izrazito hladno pozdravio s agresorom.
Politika je kurvaaa,svi su isti,svi su ista gooovna
Guterres je tu da održi komunikaciju, pa kad se mora rukovati i sa navećim zločincima
Zabijem obojici
Pa sa agresorskom bandom se ne rukuje.
Dosao lik da drzi govor osobama koje finansiraju rat protiv njega? Mene cudi samo ako su ostali takvi mirotvorci sto oruzjem ne tjeraju Ruse na primirje a ne na nastavak sukoba? Nema logike 🤷🏻‍♂️