Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi svu zaplijenjenu tehnologiju od NATO-a šalje Iranu na istraživanje. Kada to Iran kopira kao one američke dronove onomad, Izrael će najviše patit kada ih dostavi Hamasu, Hutima i Hezbolahu.
Amerika je veliko licemerje pokazala prema palestinskim narodom. Imaju jake tajne sluzbe mogli su hamas da ugase bez ubijanja civila i djece. Ali...
Rusija neće nikad napasti Bosnu i Hercegovinu nuklearnim bombama u slučaju 3. svjetskog rata.
Hoće napasti ako ne dobjjemo hepek Patriot.
Ono kad slažeš, pa logika i realnost pokazu da si slagao,..a onda kažov krene da izmišlja laž na laž da bi bjezao od one prve otkrivene lazi
Jes jes i ja sam vidio da su isporucili, m a m u v a m suplju
stani , ne kontam, svi daju ukrajini sve i svasta da ratuju protiv rusije, a niko ne moze dati rusiji nista? objasni
USA demokratija,kao i sa palestinom
jednostavno.. Rusija je, kao jedna od super sila, izvrsila invaziju na medjunarodno priznatu drzavu Ukrajinu, koja je od nje bila vojno neuporedivo slabija..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nek razmjenjuju sta hoce RU i IR su potpisali sporazum o vojnoj saradnji. Kako Ameri mogu stitit svoju citavu alijansu i bombardovat sve moguce. Sto ne RU i IR, opet cudno sa RU strane sto se tice Sirije decenijska alijansa dok rusi samo gledaju dok ih trese izrael i SAD.
Zapadne izvore uvjek šute kada agresori cine nepravde a kada muslimani bilo sta da rade u 3 smjene ce siriti dezinformacije i satanizirati ce njih.
Zapadne izvore uvjek su na strane zulumcara i agresora kao sto su bili 92-95. I sada na strane"izraela"
Rusi, pošto su ipak ruralni narod, oni će to sa starim dvokrilcima izbacivati. Odnio vrag šalu kad druga svjetska sila ovisi o naoružanju od svojih saveznika.
Ma sta ce ti bolan lanser? Pritisnes dugme i ono ide. Kosta ko polovno dugme, hos neces ne moras....
.... moze i malo jeftiinije. Sta kazes?