Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju Irci kako je teško boriti se protiv okupatora Engleza. Irci svaka vas čast.
Irci pravi prijatelji🇮🇪
Ima nade za nas muslimane i krscane da zajedno zivimo u miru i sa drugim vjerama i narodima !!!
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🇵🇸🇨🇮🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Dotični komentar gore je tačan, Irci znaju kako je bilo pod Englezima i ne vole ih nikako..Odnosno sve su morali sami, Irska je bila 2000 nula bodova, sami ljudi stali na noge, izborili se i sami odlučuju sta je ispravno a sta ne..Tako da kapa do poda i svaka čast da u srcu Evrope gdje su svi za Izrael vi ovo ozvaničite 🙏
zavihorila!
Generalno, kada god medjunarodna zajednica prizna nekoga, onda pocinje klanje, a niko da prstom mrdne. Tako su i nas priznali pa pustili koljace da odrade posao.
A tzv muslimanske drzave mucki site.
Irci jos uvijek nisu 100% slobodni od Engleza, za one koji to ne znaju.
Ma te zastave i vijorenje nece sprijeciti masakr nad djecom i nejači. Ljudi, treba zaustaviti posao djavola koji su zapoceli idolopoklonici Luciferu i Tori koja kaze ubij sve ko nije Juden.
bravo
to vam se zove demokratska drzava. ne pate od toga hoce li se zamjeriti Americi prije svega.
Irci legende, svaka čast👏👏
Irska je de facto priznala Palestinu 1980-ih godina kada je podržala Deklaraciju iz Venecije, koja je pozivala na priznavanje prava palestinskog naroda na samoopredeljenje. Kasnije, 2014. godine, irski parlament je simbolički izglasao priznanje države Palestine. Ovo priznanje nije imalo neposredne pravne posledice, ali je bilo značajno političko i diplomatsko podržavanje palestinskog prava na državnost.
Svaka cast za Irsku , svijetli primjer jedne normalne zemlje.
👍👍👏🤝🤝🤝
Ne znam što je problem da i nasa zemlja prizna Palestinu nasi nemaju vizije.I malom djetetu je jasno da je palestincima oteta zemlja.
Sine, Bosna je priznala Palestinu 1992 godine. Nek si ziv i zdrav
Svaka čast,večinski krščanska zemlja ostali neka se stide.
A braca Muslimani cute…