Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko sam ga zamrzio i tu zemlju. Učesnik genocida nad djecom.
Rasporedjuju proturaketne sisteme eto zašto !
ovo i jedni i drugi se odnosi na ove izrahelcane i kmetove iz amerike
Vrijeme je da se Turska uplete u sve ovo..Kada je trebalo da se sprijeci drzavni udar i da na vlasti ostane Erdoan taj je uspio da formira sve na vrijeme, eh sad taj isti narod zeli i zahtjeva od njega da se ukljuci i odbranu Palestine..Zato je ovaj senilni cica zabrinut jer nece samo Turska nego i sve muslimanske zemlje stari u odbranu Palestine..
Biden dementan covjek.
nesto je smislio cim se potrbusio
On je za starackog doma, pa zar ne vide da je dementan.
pa rekli im da sacekaju da im dopreme dovoljno oruzja. pocrkali daboga i jedni i drugi
Mislim da palestinci jedva čekaju taj napad a izraelčani odugovlače jer gube 100%. Palestina ide na sve ili ništa uz Allahovu pomoć. Nema šta da izgubi...non stop bombardovanje, nema vode, djecu ubijaju...čiji je jad jači? Od jada bi oni prsa u prsa a ovi monstrumi nemaju damu za to.
u slučaju kopnene invazije pola idfovaca se ne bi vratilo ,znaju i oni da su palestinci fanatici i da to nije dobra ideja...
Sta sad muti boga pitaj...
Nece biti nikakvih borbi prsa u prsa u Gazi, jer zidovi mogu ubiti koliko hoce palestinaca iz daljine topovskim granatama, raketama i raketama iz aviona, a da pri tome ne izgube ni jednog vojnika.
Iran.
ZATO ŠTO SE AMERIKA BOJI IRANA
Biden-Bidon nezna kako se zove a da ovo zna.😂😂😂
Svjestan je Biden da najveca prijetnja dolazi od Kine koja samo ceka pogodan trenutak da zauzme Tajvan. A taj trenutak bi mogao upravo biti indirektno uvlacenje Amerike u jos jedan rat (Amerika se vec mnogo istrosila u Ukrajini). Rat koji nije samo podrska Izraelu nego i aktivna uloga protiv Irana. A podrska NATO partnera kao da i ne postoji trenutno (izuzimajuci manji dio GB).
Zemlja je okrugla, ali ovo nije Biden ;)