Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovor vrlo jednostavan. Pun k.... svima arapa slicnih majmuna. Unistise sve pred sobom
pun k... je i arapima i africi kolonijalista i onih koji im uvođenjem demokratije "pomažu"
Zato se se ovi ljevica bavi glupostima, a ne stvarnim problemima. Takodje ljevica otezava zivot obicnim covjeku kroz razna poskupljenja pod izgovorom zelene energije, globalno zagrijavnje itd. Da se razumijemo, globalno zagrijavanje jeste problem, ali ne mozes iskljuciti "najzeleniju" elektranu (nuklearnu) i to nazvati zelenim, odrzivim, u obavezno poskupljenje.
Jeste zelena ako se izuzme skladištenje nuklearnog otpada kome treba 100 hiljada godina da se raspadne
Ljevica od prije 10 godina se sada smatra sa desnicu. Ljevica je otišla toliko daleko sa svojim budalaštinama da se više ne može ni prepoznati. Ekonomija u padu, kriza, ako pomisliš da se usprotiviš nekim stvarima kao mijenjanje polova djeci (Amerika, EU), sexualno explicitne knjige u bibliotekama predškolskih i osnovnih škola (Amerika), preokrenut rasizam u školama i univerzitetima (Amerika) itd. odmah te šikaniraju. Preko 90% svijeta je protiv tog i desnica se uvatila taj voz.
Jer je ljevica otišla previše lijevo
TO JE NORMALNO ŠTA ĆE IM KRIMINALCI SOCIJALCI SAM SAM STRANAC ALI BI SVE TO PROTJERO.DODZES RADIS IMAŠ SVE I JOŠ NEKA PRAVA TRAŽI PA IDI U SVOJU ZEMLJU PA TRAŽI PRAVA STO TI NISTA NIJE DALA .I TREBA OTPAD OD NARODA PROTJERATI .ZIVIS TU I JOŠ SVE IMAŠ I TRAŽI JOŠ NEKA SVOJA PRAVA AKO TI NEPASE IDEŠ GDJE TIJE BOLJE .
ja komentara....pa valjda su i ovi s bliskog istoka i ostalih mjesta ljudi. Počnite konačno sami istrazivati tu propagandu koja vam se gura kroz medije.
Nažalost lijevi du skrenuli previse lijevo sa svojim agendama.
Svima izbjeglice trn u oku (iako ih je 99% normalno) a niko da se zapita, zašto izbjeglice dolaze u Evropu. Jeste li vi populisti, prespavali američko-evropsku agresiju na Irak, Siriju i Libiju?
Multikulturna i tolerantna društva su vodeća društva u ekonomiji, sigurnosti, kulturi, kvalitetu života. Svi bi da žive u Londonu ili Amsterdamu, niko neće u Peking ili Teheran. Jedini primjer uspješnog monolitnog društva je Japan, ali i oni su odavno prekoračili zenit.
London i Amsterdam nisu multikulturni. Od toga multi imaju samo nešto egzotičnih restorana.
odgovor: https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/awZvnbB_700bwp.webp
Kakva desnica, Meloni postala premijerka na prici o zaustavljanju migracija i jacanju talijanskog identiteta, i eno je i dalje uvozi radnu snagu iz Aziie i Afrike
Zato što je takav istorijski trenutak - u svim oblastima života vladaju površnost, agresivnost, neznanje, bijes, srdžba... A populistička desnica sve to pojačava i iskorištava, temeljito razarajući društva.
Bravo. Broj minusa potvrđuje da si u pravu 😀
Zato što se ljevičari prave prepametni.
zato sto kad vide nered koji im je napravljen a nece niko da cisti, najradje bi opet sve to skupili i zapalili "logorku vatricu "
Sve u svemu nista novo... Samo botovi pricaju izmedju sebe i lajkaju medjusobne komentare. Na sta je internet spao ccc.