Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci da skupstina Republike Srpske moze isto uciniti i to ne bi bilo protiv medjunarodnog prava. Nemaju tu pravo niti rezolucije UN nikakvog uticaja vec visa sila. UN su donijele nekoliko rezolucija o formiranju palestinske drzave i razgranicenja sa Izraelom i nista od toga.
@straniplacenik1 E ovo ti prokletstvo društvenih mreža, što svako može svašta da napiše bez odgovornosti. Ko je direktno optužen za učešće u Genocidu??? Ko je direktno optužen za učešće u zlocinu??? Ko je direktno optužen za Agresiju??? Ovde je stvarno nivo sagovornika ispod granice podnošljivostiiole ozbiljnog čoveka.
HELJP UN :)))) Repub'ka Serpska ne može da učini - ništa. Kompletno rukovodstvo te tvorevine u nastajanju presuđeno je za najteže zločine poznate čovječanstvu. Možete samo da rizikujete da izgubite to što imate, BAŠ KAO ŠTO JE PARIZER EFENDIJA NEDAVNO POTROŠIO SVE KREDITE KOJE JE IMAO OKO KOSOVA - niko više ne spominje ZSO. LIJEPI POZDRAV
Ne tako davno jedan brko iz Srbije je stajao iznad Dubrovnika i govorio kako će ga sravniti i napraviti ljepšim po njihovom ukusu, imaju snimci ima sve. Neka se nikad ne zaboravi
RBiHsereRsiHB0874X Daj snimak majmune da vidimo za Mostar, za Dubrovnik smo svi gledali ali daj lažove snimak za Mostar
I albanci bi ratovali protiv bošnjaka da nisu bili manjina na Kosovu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SR Jugoslavija ne postoji tako da je rezolucija nevazeca
Mi Srbi znamo ovo sve. Isto tako znamo da je lobiranjeni ratna propaganda iznad medjunarodnih normi i zakona. Isto tako znamo da ce se to kad tad okrenuti protiv onih koji misle da su nedodirljivi.
Srbi su tražili da žive u jednoj državi , a živjeli su u jednoj državi Jugoslaviji , imali su dvije pokrajine Kosovo i Vojvodinu koje su bile u sastavu Srbije , sav novac iz svih Republika se slivao u Beograd sve firme , ambasade , sve zajedničko u Beograd to im je bilo malo pa su htjeli da tlače druge narode danas nemaju ništa i sami su krivi.
Pa poziva se zato sto je po rezoluciji 1244 Kosovo sastavni dio Srbije, tako da drzave koje su priznale Kosovo su prakticno pogazile medjunarodno pravo, a Tadic je tada upozoravao da je pandorina kutija otvorena, i kao sto vidimo i jeste otvorena. E sad, druga je stvar, hipoteticki kada bi sada Kosovo bilo u sastavu Srbije, kako bi to funckionisalo sa preko milion Albanaca i da li uopste vrijedi
Kakav UN to je postala sm8jeana institucija bez ikakvih ovlascenja.
Kakve veze ima teritorijalni untegritet SRJ, koji je garantovala rezolucija 1244, sa Srbijom? Teritorijalni integritet SRJ se raspao 2006., izlaskom Crne Gore.
@User..449 Dobro, pravni nasljednik po x drugih pitanja, ali ne moze biti naslijednik teritorijalnog integriteta, koji je prestao 2006.
@User..020 hahahaha Je li to treba slusati vase pravnike - IZ HAGA? hahahaha
Ovaj teroristicki napad Hamasa nikako ne pase 90% Srbima, taman da se zaboravi teroristicki napad na drzavu Kosovo kad opet ulje na vatru, teroristi i svijet protiv njih. Pazite vi podmuklog pokusaja bacanja spina" kupljeno u Tuzli"😅 . Zamislite koji ocajnicki pokusaj.
Ovi preko drine nemaju pametnija posla, permanentno izazivaju sukobe
Znači po Rezoluciji UN i po mirovnom sporazumu Kosovo nije nezavisno i Srbija ima formalni suverenitet. Takvim medjunarodnom ugovorima i mi branimo suverenitet BiH svaki dan. Pitanje zašto onda naši političari i mediji se zalažu za kršenje medjunarodnih ugovora u korist Albanaca, a na našu štetu, čime su placeni zelenbacima ili bijelim?
Jes jes slovenija i hrvatska su nelegalno usle u eu
Mene interesuje drzavna zemlja bivse yuge jel se djelila 1 kroz 8 ima li ostaviska rasprava
Heljp UN heljp Heljp uzese nam kosovo
Kao svedski sto, uzimaju samo sto im pdgovara
Kako se mogu pozivati na nesto sto nisu potpisali,j er SR Jugoslavija ne postoji vise a ona je bila potpisnik ......
Mirza, jesi li čuo za instituciju ''Pravni naslednik''.