Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi ne vole genocide, zato
Mladi ne zele da se njihovi porezi ulazu u ratove. Novac ulozen u ove ratove je mogao biti upotrebljen za oslobadjanje od studentskih kredita, poboljsanje infrastrukture, itd. itd. ali ja sisam vesla bolje sutiti i na nesto lijepo se fiksirati.
Niko to ne voli mi samo pokazujemo da smo normalni i da se necemo prilagodjavat njihovom ludom svijetu gdje ce svjetske sile aminovat silno ubijanje neduznih ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato sto imaju pristup informacijama i zdravi su u glavu.
Zato sto vise ne moze americka vlast lagat građane sad ima vise sistema informisanja nije samo sto oni kazu i objave...
USA je u stvari Zapadni Izrael al konacno pocinju kontati pa im krivo
Black Lives Matter su irelevantni u svako pogledu a omladina može šta hoće, niko ih ne pita
Ortodoksni Semitski Jevreji ne podržavaju cionistički Izrael,Cionisti su doseljenici iz Europe koji nisu Semiti,nego su potomci drugog Noinog sina Jafeta...I Palestinci su Semiti.
Dugo nam je i trebalo da shvatimo kako nam medijima ispiraju mozak, ne samo u slucaju Palestine i izraela, vec smo nesvjesno usmjeravani u smijeru gdje nas mwdiji vode.
Da su Ameri imalo bili pametni dosad bi davnih dana uveli besplatni zdravstveni sistem poznat i kao Obamacare ali Americkim HDZ-ovcima to ne odgovara jer nebi se mogli bogatit na javnim tenderima ko ovi nasi SDA-ovci kada je bila afera sa respiratorima
Žulja mnoge Tik Tok a ima najbolji AI.
Po komentarima se vidi, da je jedno ISTINA: MOJI Bosnjaci jos uvije zive u 1992. godini. Nisu se makli ni cm!!! Njemacka je u roku od 10 godina postala 3. najjaca ekonomoja svijeta 1955., a Slovenija je u roku od 12 godina usla u EU. Sarajevo je NAJNEPROMETNIJI glavni aerodrom cijele Europe i 99% svijeta. NAJSIROMASNIJI GLAVNI GRAD SVIJETA (MOGADIŠU) ima vise putnika od Sarajeva. TUGA I ČEMER ZVANA BOSNA. Gluho bilo…
Logično. Nigdje nećeš vidjeti muslimane da održavaju mirnu šetnju za Izreel, dok pale palestinske zastave. Ali ćeš vidjeti jevreje kako protestuju protiv Izreela noseći palestinske zastave. Tu je odgovor! Zdrav razum..
Ti isti muslimani nisu palili Jevreje u fabrikama smrti. Nisu pokrenuli prvi ni drugi svjetski rat. Nisu prouzrokovali finansijski krah 2008. Nisu dali dio engleske nekoj sekti Vikinga zato što su ti Vikinzi tu nekad živjeli itd...
Nisu bacili ni prvu ni drugu atomsku bombu. Osim Pakistana nijedna druga islamska zemlja nema atomsku bombu. Osim terorističkog napada tu i tamo, a znamo da kod muslimana nema mentalno poremećeni, muslimani nisu nikakva ozbiljna pritnja svijetu.
Et' kad mislis svojom glavom i suosjecas se s onim kojeg boli i koji se bori za goli zivot onda je haman je kriva kineska propaganda. A kad Fox kaze da treba bombardovat' cijeli bliski istok to je cinjenica i glas razuma.
Gdje je građanin Finci ?Nema ni Jevrejske zajednice da se ogradi od GENOCIDA koji provode njihova braća po vjeri. SRAMOTA kada su vas njemci ubijali u Il svj. Bošnjaci su branili i spašavali,sada ne smijete od vašeg MOSSADA ni progoviriti, ili to niti želite ??? Stići će vas opet teška vremena,ali niko vam više neće htjeti pružiti ruku spasa,jer ste danas odbili pružiti palestinskoj djeci. Haram vam bilo , vama i vašim potomcima.
Smanji terapiju. Bosanski jevreji nemaju ništa s ovim što se dogadja. Bosanski Jevreji/Židovi su naša braća, naš narod, naše gore list. Ne okrivljuj nevine jer sutra možda baš ti budeš na stupu srama. Sjetite se samo kako je jevrejska zajednica pomagala narodu Sarajeva tijekom agresije. To je naš narod, to su naše komšije/susjedi i stoga te molim da ne osudjuješ nekog ko nema utjecaja ili bilo što slično s složenom situacijom na BI.
Ko si ti? Trojanski konj? Šuti tamo! Ne diraj u naše Jevreje. Ništa oni nemaju sa ovim u Gazi.
zato sto je Svemoguci rekao da niko nece otici sa ovog svijeta, a da se ne otkrije istina o njemu
E moj klixe i vaše prolazi. Pusti komentari ili bezvezni, niko ne čita te vaše mazarije. Tonete jer pušete uz istu tikvu kao i cionistički zločinci i njihovi mediji.