Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam na Al Jazeera Balkans , Saudija i Jordan brane Izrael ! Oj ummete, pa sta radite crni djavoli - zatiru i rod i porod u Palestini, ko bubasvabe a oni ih brane.
Kraljevine Sudija i Jordan napravila Velika Britanija 1917 u borbi protiv Osmanlija. To su sluge, kvislinzi najgore vrste.
Ma jbo vas više i taj ummet, khurčev domet.
Iran nije ušljiva Saudija i smrdljive Arapčine, a nisu ni krezavi kauboji. Perzija je to.
Ne sikiraj se ti za Irance, nisu to arapski kozojebi.
Iranski plan je postigao bar 70 % uspjeha čim cionisti šute i neće odma da granatiraju Iran boje se, pa nije vam Iran nevina djeca Gaze sledeči napad je sa hiljadama raketa i koja ce sve zemlja svijeta da se pridruži vidječemo. Iskreno očekivati je u Budučnosti Iran Rusi i Kinezi a ako im pridzu Turci ostali mogu samo plakati.
VOLEO BIH DA JEDNOM I U BOSNI I U SRBIJI NAROD SHVATI , DA ZAPAD I BOLI UVO I ZA SRBE I ZA MUSLIMANE.. DA IM JE JEDINO BITNA PREVLAST I INTERES I DA U TOM CILJU PRAVE RAZDOR. UMESTO DA SE OPAMETIMO SRBI I MUSLIMANI NA OVIM PROSTORIMA I DA SE DRZIMO ZAJEDNO, NEMA TE SILE KOJA BI NAS SVE ZAJEDNO UNISTILA. PROBAJTE SAMO ZAMISLITI UJEDINJENI BALKAN.
Džaba Iron džaba patriot hebeno kad lupa po glavi. Volim Izraeski narod mrzim Netanjahua.
El ste svi u Izraelu tako klempaviiii
Adriana Prlić, kćerka prvog predsjednika Hrvatske Republike Herceg-Bosne Jadranka Prlića koji je u Hagu osuđen na 25 godina za zločine nad Bošnjacima, udata za Rusa koji u Hrvatskoj posjeduje bogatstva. Hercegovci i Srbi iz RS-a se podržavaju jer hoće podjelu Bosne. Hercegovci su skloni Rusiji, dok su Hrvati Bosne i oni u Hrvatskoj skloniji Zapadu. Sad povežite-Prlić, Herceg-Bosna, zet Rus, Čović-Putin-Dodik, Lana Prlić...
Došla iz Mostara u Sarajevo, a i u Mostaru je kod svojih Hrvata, i tamo bi imala sve. Pa stric joj je bio prvi predsjednik Herceg-Bosne. A ona jedna od glavnih u SDP-u BiH. Jadranko Prlić bio komunista, potom stvarao Herceg-Bosnu, osuđen za ratni zločin od Međunarodnog suda, zet mu Rus. Protiv EU, dakle.
Ovi svi isti kao Netanyahu, jel mu ovo sin?
Pa dobro je li ovi svi imaju nekakve posebne uši
Ko oni Ferengi iz Star Treka, hahahaha https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Ferengi
Šaka jada, dubina njihove teritorije je 14 km, kolko treba onih projektila sto su vam proslo kroz PVO sisteme da vam napravi haos?? Bolje vam je da se i dalje hvalite kako ste oborili sve kornjače koje su imale zadatak da lokaliziraju PVO sisteme, neg da jedete g.vna o mogucem odgovoru.
De nam ti objasni HAHAHAHA
gotovi je oborili ste uši, jer je Iran najavio prije 7 dana da ce vas napasti, sta mislis da nije najavio sta bi se desilo, ili da je drone ispalio iz Sirie da lete nisko grdno bi prosli, vidjeli ste sta moze sa te daljine da uradi, podvili ste rep svi.
Izrael nema šta odgovoriti Gađali ste ambasadu i dobili po nosu. Ljudi vam rekli da drugi put ako se takva budalaština ponovi oni su u stanju izvesti 10 X jači i veći napad. Iran nije banana država, prije 5 god. Oborili su Amerima. Global Hawk koji košta 200 miliona $ koji se približio bio Iranu!!!
IRAN IMA 70 Miliona stanovnika,ima najjacu vojsku na svijetu i najdisciplovaniju bolje je da se Amerika i Britanija ne mjesaju
Napada najvise za 7 dana
Onolika Amerika, pa iskulira sukob sa Iranom. Ova demonska vlada (ne narod, većina naroda je i tamo jad sa jadom) se opasno kofrči.