Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako ce i cetaljcad sa balkana biti prognana kako bi normalni civili na balkanu mogli zivjeti u miru i prosperitetu
Stvar je u tome da bas bez srba nema prospretita na balkanu...
Poseban oblik mentalne bolesti na Balkanu je preslikati balkanske probleme na svaki sukob u svijetu. 😂😂😂🤪
Očekivali smo da ćete ponuditi odgovor na pitanje koje ste postavili u naslovu i to pozivajući se na neke ugledne vojne analitičare. Ovako znamo kao i prije, Ukrajinci se herojski brane, Rusi su razularena banda koja više nema očitu premoć u municiji.
Scene iz razrušenog Bakhmuta, Ukrajina: https://www.tiktok.com/@topvijest/video/7181963633558064427
Zbog čega ne osvajaju? Pa evo kako napadaju: https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/zx1x6s/drone_records_ukrainian_forces_engaging_a_russian/
Pa brani ga Mahmut.
Zato sto su udarili na Kozake naoružane do zuba.
Joj suplje cuj nebitno mjesto a bukvalno jedno od kljucnih u regiji, i ne moze da padne zato sto ga brane ko blesavi a ruskim katilima dobro doslo da ih taru na jednom mjestu artiljerijom pa vele sto da ne kad ste spremni toliki izginuti
Ah što se se opančari raspojasali
Polako. Vako su govorili i da Rusi ne mogu Mariupolj zauzet.
Ruske Bataljonske Takticke Grupe bile promasaj. Logistika je bila katastrofalna a moral vojnika na niskom nivou. Sad su prepustili Prigozinu, ruskom Arkanu da formira motivirane paravojne jedinice. I najvazniji razlog da je i prije pocetka sukoba NATO uvjezbao 10 000 ukrajinskih vojnika, i najbolje ukrajinkske jedinice su u Donbasu. Niti Rusi mogu sa ovim snagama poraziti Ukrajince a ni obratno. Vjerovatno se situacija nece puno mijenjati na terenu.
Pa Putler ih koristi bukvalno kao topovsko meso. Svi Rusi koji su preživjeli prvih par mjeseci agresije to i vide pa se i ne zalijeću više toliko. Ukrajinci pak brane svoje i nema uzmicanja. Čudi me samo gdje je Kadirov da on to razbaca, fantastične kolutove naprijed je pravio :)
Pa Putler ih koristi bukvalno kao topovsko meso. Svi Rusi koji su preživjeli prvih par mjeseci agresije to i vide pa se i ne zalijeću više toliko. Ukrajinci pak brane svoje i nema uzmicanja. Čudi me samo gdje je Kadirov da on to razbaca, fantastične kolutove naprijed je pravio :)
a gdje su nam ceceni, hjebeno sad udarati na naoruzane vojnike, a ne ko u mariopolju na ljude bez municije
U Kladuši čekaju da pobjegnu u " mrsku šejtansku EU " i dobiju paketć od Djeda Mraza . Hbo im Putin sve živo
Zato sto vlahaneri hoce da osvoje sa puskom iz drugog svjetskog rata.