Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da će NATO opet ratovati za američke interese.
Generalni sekretar libanskog Hezbollaha danas u govoru kaze: Ubiti Trumpa ili generala američkog štaba ne vrijedi ni koliko jedna cipela generala Kasima Sulejmanija. Svi me pitaju sta je najadekvatniji odgovor na ovaj američki zločin. Ja smatram da je najbolji odgovor istjerati Američke trupe iz Iraka!" (Ničije nije do zore gorjelo - iranski general mrtav sposobniji nego ovi sto su živi)
@dozd103 Pa sta su amerikanci mislili da ce vjecno biti na Bliskom istoku. Kad su vidjeli da Saudijska Arabija nije luda napasti Irana, a poznato je da Amerika trenutno osim Izraela nema drugu silu koja bi to u njeno ime mogla uraditi, morali su direktno udariti na drugog covjeka drzave. Tek sada oni vide da su sami sebi pucali u nogu.
Kokiko li su samo oružane snage odbili spremnih momaka i djevojaka na konkursima radi stela... zalosno
da se ja pitam, ja bih ga proterao ovuda.... aaaaaaaa most se rusi....
NATO kojeg BiH nikad neće biti član. I zašto bi bila,? Vidim da se samo hrvati slažu s akcijama NATO-a a oni su ionako građani NATO zemlje. Srbi su protiv NATO-a, to ni ne kriju, bošnjaci su za NATO osim kada NATO djeluje protiv radikalnih teokratskih režima sa srednjeg istoka, jasno je da tu nema prave volje.
Evo ja sam Bosnjak i prvi sam protiv fundamentalista bilo koje vjere!!
lici na Kasima Trnku ..reko ne do bog da je umro taj ,,genije,,
Ovaj rumeni retard ce izazvati treci svjetski rat
'Oćel doodooka vikat..??
Boli briga ameriku sto ce opet nagrnuti izbjeglice u evropu.
Ujedinite se Bliski Istok i sve Arapske zemlje zajedno sa Rusijom i pokorite hebenu Ameriku
Arapi imaju muda do poda..Mi trpimo OHR i Incka a racunamo se u ko fol Evropljane
Ma i ne treba da budu tamo, pustite kozojebe neka se poubijaju izmedju sebe kad nisu u stanju da se civilizuju.
Ma Irak je napravio win to win kominaciju izjavom da američke trupe moraju napustit zemlju