Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj zeleni Zelenski, i tebi ce ledja okrenuti švabo.
Prica za malu djecu.
Zelenski radi za Moskvu, kad god najavi pobjedu, sutra Rusija uzme još 400 hektara
Ovi ko srbi vec pobjedili
Komičar pokazuje komično razmišljanje
Predstaviti Plan pobjede? Zamisli da su Hrvati '95 predstavili plan Oluje? Ovaj Zelenski je ipak samo glumac i nista vise
ovaj zivi u pararelnom univerzumu.
plan pobjede sastoji se u tome se poraz predstavi kao pobjeda
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti..
Borba do kraja! Svu sreću želim braniocima Ukrajine! Jasno mi je da ljudi ginu, ali ginu i napadači. Što više ih se u crnim kesama vrati u Rusiju to je i mir bliži. To je jedini način!
Kabirlija idi pomozi nemoj nagovorati druge na smrt
pa što ne odeš da pomogneš. Ovako i NATO gura ukrajinsku djecu u rat. Žalosno je koliko ne razmišljaš. Ukrajinaca je premalo, premalo je resursa sa sve NATO alijanskom iza njih, nema raketa dovoljno ničega. Samo ginu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj predstavit ce plan pobjede pa valjda imas plan za pobjedu ali ga krijes da neprijatelj ne sazna
Dan pobjede kad treba moliti pare. Ovaj Zelenski i Ukraina su poslužili samo kao obmana a razlog će se pokazati. Čovjek nebuloze priče dan pobjede a maloprije bio tekst gdje Ukrainci osvojili grad ali ga evakuiraju jer nema struje vode nije uslovno za život pa ga prepuštaju rusima, o kakvim pobjedama ovaj Na ci ista priča