Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da bi bilo fer i uredno da pored para koje tražiš od Amerike da ti brate pošalju američke djece da ginu za Ukrainu hajde to traži brate to bi bilo najispravnije kad su te znali nasankati nek ti pošalju i borce
Hahahahah, e hebo ti porez majku. Porez je izmišljotina za sirotinju da se sirotinja drži na povocu i nikad ne zaradi novac od kog može živjeti, nego samo da preživljava. Porez je najveća prevara u historiji čovječanstva. Zato su svi milijarderi - filantropi, preko humanitarnih organizacija peru novac i nikad ne plaćaju porez. Kontate? Taj novac koji oni daju humanitarcima nikad ne ode za Afriku nego nazad u njihove džepove, zato je svijet gladan!
Gledam ljetos ukrajinci se vozaju u dzipovima po moru ne mozes granice preci od njih
Gledam njega i isto kao da u jednom liku vidim i Bakira i Dodika i Covica, od rata pokrade milione sebi, sirotinju na frontove baca, a od sirotinje koja se uspjela izvuci iz krvoprolica trazi para za njegova zaduzenja i njegove kradje ! Znaci ne bih se u Bosnu vratio kad bi osam ratova izbilo, nek je brane Bakir i Niksic.
pametni, zaato bi neko ginuo? za cije ideale i ciju slavu? rokajte se pocrkali da bog da, zali boze stradalog naroda pogotovo mladje populacije koja nije znala ni sta je zivot jer ga nisu stigli proziviti
kad smo mi nasli 200-300 hiljada vojnika na samo 2 miliona stanovnika, a mozete i vi na 40 miliona
Ma vi ste svi ludi
dok te mami i porezom te vabi
pa bolan zato su ti rat i napravili da ti izvuku radnu snagu ! isto nama
Dosadan si više i ti, igraš se rata.
Minhenska se ne vraća! Šalje selame...
Cim hutiji opale prvu raketu americke proizvodnje na americku mornaricu (kupljenu iz donacija ukrajini) sve pipe ce se zatvorit' zelenko moj.
Moze to i Online
ratno MESOOOOOOOOOOO DA BUDU MA DAAAAAAAAAAAAAA
Ideš za Kanadu i Vratiće se rode. Zbog ovog đabalebaroša trpi cijela Evropa.
Samo ce ti se vratiti ratni profiteri i kradljivci humanitarne pomoci da uloze pokradeno .
Da sad ce se Ukrainci vratit iz Njemacke samo da poginu pogrešno radiš ovo Zelenski trebaš ljudima ponudit veliku novcanu inicijativu da se pridruže vojsci ili da se vrate
jesi pametan nema dalje
Vratitiće se kad stane rat....sa lovom,da pokupuju što je porušeno,za male novce...kao što je bilo i u bivšoj jugi..da se rugaju invalidima,i da govore kako to nije njihov rat,i kako su oni najveće patriote OPIJAJU SE PO ZAPADNIM RESTORANUMA,SLAVE MAJKU UKRAJINU!!!.