Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si govno obicno.Zasluzio da ga spalimo na lomači.Ali i Rusi su agresorska govna.I zapad i istok su pod kontrolom satanista.Hajmo ih rušit sve.
Srbočetnici na Klixu pokušavaju predstaviti pogrešnu sliku stalnim komentarima i reakcijama na iste. Bošnjaci su za Ukrajinu i mrze Rusiju, Putina ali i Srbe. Slava Ukrajini
A ne pricas koliko ti je vojnika poginulo slaveci novog zapovijednika.Mizeran si Zelenski da mizerniji biti ne mozes.
Potpisuj Zelenski dok nije avlija!
Kad izrael bombarduje palestinu govorite govvna cionisticka a kad rusija ukrajinu onda je zelenski kriv potpisuj.Koji ste vi licemjeri.
Lik mi postao mrzak pravo. Glumac jedan imate oruzje Zasto ne kontrirate?
@gooUser1707234513 Kazu da im fali oruzja, prodali Hezbolahu i raznim haharima, ko je bio zainteresovan. Na Dark Webu se i sada moze kupiti Javelin.
Koliko takvih porodica dnevno gine u Gazi, ali njihovi zivoti nisu vrijedni ko vasi.