Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su ti ko Srbi isto. Čuj da oni razlikuju vojno od civilnog.
Ovaj je do prije dva dana govorio budite mirni nema nista od rata
Slava Ukrajini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da su vas zapadnjaci gurnuli u sve ovo i ostavili na cedilu. Citam za ove sankcije.... pa to je smešno. Neće prodavati Rusima delove za avione i naftnu industriju a treba im hrana, nafta i gas od Rusa. Cene benzina su već skočile u Americi. Kada dupe običnom zapadnjaku nude u procepu skinuce i sankcije Rusima. E moji najivni Ukrainci
E jes vam Evropa pomogla kurvinjski , sramota
Ruska vojna vozila su u sjevernom dijelu Kijeva. Zelenski poziva na pregovore o prekidu vatre. Ruska vojska postigla dogovor sa ukrajinskom gardijskom brigadom na zajedničkom obezbjeđenju nuklearne elektrane
Pustite rujane da malo dublje udju a onda nema nazad.Tako se racun zavrsi.Nije majla karala sto se kocko nego sto se vadio.Ukrajinci sad u kontru i zavrsena prica.
Bagra rujanska.Sad ce se rujanima ispostaviti racun.Dosli sa mapadaju Sarajevo i pucaju po njemu a leze sad po Sokocu i miljevicima.I onaj ogavni coravi rujan ko fol pisac puco iz sijaca.Sikter bando agresorska.
tako vec poznat klise i deja vu....opleti po kao gadjaju civile bla bla ne bi li ti ko pomogao (naravno da nece) zapad te je "osilio" i ostavio da visis. I
27 zemalja suti o njegovom pitanju za prijem u NATO, on traži da ih prime.. Licemjerstvo do bola, izadjimo mi na ulicu za sebe dok ne bude kasno, i to 1.3.2022.Sto veći broj.
Rusi isti srbi, kao da ih je ista majka rodila. Zato oni uvijek gravitiraju jedni drugima.
Šta si očekivao..oni koji su te uvukli u to sad sjede piju kafu i posmatraju 🤣
Glupi komedijašu nisi shvatio američki sarkazam i šalu? Bitno je da si dobio položaj i pare.. A sada vjerovatno shvaćaš da život nije nikakva šala ni sarkazam.. Nažalost poveo si u propast i sve one naivce i glupane koji su razmišljali kao i ti.
Što ste mislili, da će vam huškaši priteći u pomoć 🤣
neznaju svi koje vlasnik pekare
Zelenski zidov laze kao pas, da zele civilma da naude nebi imali ni struje, vode ni interneta
Lazu li snimci? Vjerovatno sami sebe granatiraju kao sto smo i mi sebe po Sarajevu, jel? 😡😡😡😡
Zelenski zidov laze kao pas, da zele civilma da naude nebi imali ni struje, vode ni interneta.
Zapazanje: Stanovnici Kijeva su daleko inteligentniji! Micu se u sklonista i stanice metroa, ne kao nasi retardosi koji su po ulici nosali Titove portrete dok ih je gadjalo s nebodera.
Imate 44 milona stanovnika i niste u stanju mobilizirati 4-5 miliona da pruzite dostojan otpor, pa vi i ne zasluzujete da imate zemlju.