Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha.. e vidis, ta Rusija je u ratu odrzala izbore i izabrali su Putina kojeg Zele smatra nelegitimnim. No, s druge strane, njemu je istakao mandat, ali ostaje predsjednik i on je legitiman. Hajde, bar suti. Ako je Ukrajina u ratu i ne treba birati predsjednika, zasto bi Rusija trebala? Zele, suti legendo, cim zines, lupetas:)
Kopirao od Alije Izrtbegovića?!🤔
U Rusiji se vlast nikad nije promijenila na izborima, Zelenski je pobijedio kao opozicija kandidat što se u Rusiji I oko Rusije nikad nije desilo. Putin vlast nije dobio na izborima nego ga je Jeljcin krunisao ko potpunog anonimusa.
Pa sve je receno u zadnjoj recenici, predsjednik ostaje na funciji, dok novoizabrani lider ne preuzme tu funciju, kljucno je novoizabrani, znaci trebaju se odrzati izbori, a ovo stanje kakvo je odgovara Zeli ko i Netanjahuu, dok je rata njih niko ne dira...
ovaj lik je nelegitiman. Upravo mnoge drzave u sred rata su imale izbore da bi dali legitimnost donosenju odluka politickog vrha. diktatura
Svaka ti je zlatna!
Mene moj narod voli i podrzava, zato nam nikako ne trebaju izbori. Putin mozda nasteli izbore, ti ih ne zelis ni odrzati. Toliko o vjeri da narod Ukrajine priznaje tvoj legitimitet.
Jesmo mi imali izbore pod granatama?
Zatresi j aj-ma i otidji Makronu i njegovom pužu na veselo veče. Samo ostani u fazonu i obuci uz svoj maslinasto zeleni "Outfit" uskladjen tangić i proći ćeš na izborima.
Provedi izbore onda , u čemu je problem
Alo koliko čujem i pričam sa ukrajincima tebe ne bole jer nisi izabran!
nikad čuo
Narod zna😂
Samo na izbore, pa da vidimo. Zaluznji bi te pomeo na izborima.
Koliko narod svojevoljno priznaje toliko si ti legitiman. Narod širom planete niko nista ne pita. Narod je potrošna roba. Oruđe i oružje.
Upravo tako , narod se ništa ne pita nigdje, svi izbori i političari su tu preko namještenih izbora postavljenj