Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump se pita nešto u vanjskoj politici taman koliko i ti u unutrašnjoj Ukrainskoj! Ne brini puno ko će biti Predsjednik usa jer ne brinu ni oni jer će ih čekati na stolu ista uputstva!
To ne zna ni Trump. Kako da zna Zelenski?
Šta će učiniti Trump ne zna ni on sam. Ali svi znamo da će biti nešto u dosadašnjem stilu: bombastično, šareno, šuplje, lišeno smislenog sadržaja, poput savjeta o pijenju varikine ili lažnih kečerskih predstava u kojima je učestvovao. Dok gomila omamljena srdžbom kliče fingiranom nasilju, iza dimnih bombi i blještećih lasera skidaju se porezi, bogati postaju bogatiji a masa sve siromašnija...
Znači otrpilike kao što je u ovom trenutku, samo malo gore.
Crveni_Superhik Upravo tako, samo malo gadnije i bezočnije. Najsmješnije je što Trumpove pristaše tvrde da on donosi promjenu, bore se protiv "elita" i "močvare"... To mi je najluđe od svega. "Mijenjajmo sve da bi sve ostalo isto."