Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasta su… patriote su ti oni koji su ti svaki dan u rovu, koji se bore i za tvoju i za guzicu tih koji su poginuli. Prave patriote nisu oni koji vise na twitteru, facebooku, instagramu i slicno, nego oni koji nose pusku i koji ginu za tvoju sigurnost. A tek ce poslije rata da isplivaju razni “heroji” koji su godinama u ratu pustosili razna skladista i donacije, a ovi gore spomenuti pravi heroji ce da budu vremenom odbaceni od drustva kao da nikad nista nisu uradili…
bas tako. a ovaj lik je upravo taj tviteras, instagramer i tako. promovise dukserice i bilda dok mu narod gine. najbolji glumac na svijetu trenutno.
Ma ići će i oni na bojište. Samo dok riješe neke sitnice oko finansija 🙄
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ministar I zamjenik u ratnoj situaciji u istom helikopteru. Bravo strateg!
Kretenu na vrtic pao helikopter ebali te heroji
I djeca?
ma znam al trebala bi se benjamina izvinut i preuzeti krivicu nad ovim nemilim dogadjajem
Kokainski je čudo, francuski helikopter, langzam dole.....sad će okriviti ruje 🤣
Dje si Zelebać presjedniće
Ovako je Alija Zelenski izvrsio atentat na Sefera Halilovica "93 pa poceo rat sa HVO i propao kocept gradzanske drazave ko je prezivio pricace toliko od dobrog Bosnje (-_-)
Ruska sabotaza
Pa sto se srusio helikopter ima li nekih naznaka ? Svasta nesta tu meni smrdi
Smetali Zelenskom pa ih se rjesio na najlaksi nacin
Iskreno prvi put cujem da u toku rata neko ide ni manje ni vise helikopterom od lokacije do lokacije, to aposolutno nikakvu taktičku prednost nema naspram da idu 5 dana dokle treba s obzirom da se sve preko telefona moze u hitnoj situaciji.
Bosanci moraju organizirati paradu 10 Januara kao obiljezenje dana odbrane. Na paradi osim Tenkova, Transportera, domacih samohodnih Haubica, Odreda za specijalne namjene predstaviti i turski Bayraktar koji bi mogao cjeli dogadjaj snimati i prenositi live da i diaspora moze sve pratiti iz pticije perspektive.