Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj zelenski nesto kao nasa benjamina
Po pisanju zapadnih medija ispada da je Prigožin bio njihov agent a znamo da agenti koji rade protiv svoje zemlje često padaju u avionu, poginu u saobraćajkama i sl.
Ovako će Dodik da pogine u avionu kada se bude vraćao iz Rusije 🤣🤣🤣
čuvaj se zakona o kleveti, a plus dodik nikad ne može poginuti u avionskoj nesreći on koristi teleportaciju kao u zvjezdanim stazama.
Ruska škola...a svako ko misli da ce Rusija izgubit ovaj rat, šta god to podrazumjevalo, grdno se vara...cak i narod u Njemackoj, gdje radim, misli tako...samo se sjetim našeg rata i jada, gladi, izolacije...nismo svjesni koliko smo bili jadni a jedini razlog što smo opstali je ARBiH, naše dajdze i amidze...
bogami i ti pazi gujicu,dzaba mi6 ...
Eto tebi ga ko zao.
jasno je samo da ces ti iskoristiti situaciju da sebe reklamiras, ustvari nemas pojma i briga te dali je on ziv ili mrtav, djeca u rusiji ti se smiju...
Ima jedna srpska poslovica za to:opet Srbin na Srbina....
Rusija će pobjediti ,uzalud je propaganda - važno je kako stvarno stoje stvari.
I posle se probudiš. Na kraju svi tiranini i diktatori skončaju ko zadnje fukare. U najboljem slučaju poginu od neprijateljske ruke, ali veće su šanse da bude otrovan ko pacov, ubijen od svojih ljudi, ili ga likvidaraju politički protivnici željni vlasti. I Hitler je bio popularan, gazio redom i završio neslavno. Godinama njegov narod trpio sramotu i poniženje zbog njegovih gluposti.
Tko visoko leti nisko pada...
Zed iz ded
ćiu ćiu tup , 😅😅😅😅
Kokice spremne cekamo haos u Rusiji 😂
Ovaj standup komičar s vilom u Italiji ima mišljenje o svemu