Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini razlog znog kojeg ste izdrzali i zbog kojeg i dalje izdrzavate je silna pomoc koja se pumpa u vas od strane Zapada. Slobodno se moze reci da je ovo rat Zapada sa Rusije preko ledja Ukrajine. Zamslimo samo da Rusima u istoj mjeri pomoc pruzaju njeni saveznici, kako bi Zapad reagovao na to? Bili bi zlocinci i pomagaci. A ovako je okej? Samo treba biti iskren.
@katerina Izvrsila je sigurno kao sto je i rat tamo poceo 2014-te i to niko ne spori. Ja ovdje pricam samo o dvostrukim arsinima. Dok udruzeni Zapad pomaze rat protiv Rusije sve je okej a kada bi ruski saveznici pomagali u istoj mjeri Rusiju za Zapad bi to bio zlocin i bili bi iskljuceni iz svega. Treba biti realan.
Pa pomažu im Iran, Bjelorusija i S. Koreja. Sad što nemaju nikog drugog kao saveznika, e to je vec do njih.
Pa logicno da ce obecati pobjedu. Svaki lider svoje zemlje ce to uraditi. I Alija je obecao unitarnu BiH pa dobise 23%. I Milosevic je obecao Veliku Srbiju pa dobise Srbiju bez Kosova. I Dodik obecava otcepljenje pa je dobio novo brojanje I najvjerovatnije ponavljanje izbora.. Svako obecava..
Priatelju vec si ukopao 500 000 mladih ljudi svojom podanickom ulogom! Potpisi kapitulaciju spasi ljude i zemlju jer vi zimu ne mozete izdrzati ovakvim tempom koji Rusija namece!
Nešto nemam emoatije spram ovog Zelenskog.Zapadni hoštapleri vode rat protiv rusije do poljednjeg ukrajinca.
z e l e n s k i je najjbolje prezime jednog skota koji je zelen i koji voli zelene dolare:)
a njemackoj ima krava i konja? i trava je zelena
Ratnici po rovovima a ti muda gladis klausu schwabu i davos taticama gubaru gubavi.
Zelenko je klasični produkt zapadne propagande namijenjen ispiranju mozga neukom i naivnom narodu. Kroz tv seriju odradio pripravnički za predsjednika i medijski isforsiran do granica neukusa, izdajnički obavlja posao za strane sile protiv vlastitog naroda.
kad ce cijene dole
@stingiztuzle Care , kada promjenimo sistem.Ovo sad je protektorat, gdje TI i JA placamo svaki metak u Ukrajini.
Protjerati okupatorea , šta ima tražiti u tuđoj avliji!!!
Gazi agresore do konačne pobjede
ali ti nisi u rovu....ti se slikas sa zenom za Vogue, gdje ti je tvoj sin ??? bas subte nasukali ameri
a šta to Ukrajina ima ..sve uništeno ..smrt...jad i bijeda
@5am5ung Sad ja kontam zsto je BOOkir biJo u trezoru 😎 i sto mu je materesina skupljala vrece zlata.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prvo je bio glumac, pa neki Predsjednik. Sada je glasnogovornik otan alijanse i koristi umijeća prethodnih profesija da obmane vlastiti narod i zbog toga će mu biti suđeno za veleizdaju države.
...The Show Must Go On 👉👌🤬🤬🤬
rusofili... 3...4...Sad pljuj
@Robomotika ne razumijem to svrstavanje na stranu i rusofiliju, koju spominjes....Jel treba neko da bude rusofil, da bi vidio da je ovo sve HOLIVUD🤔🤔🤔🤔 Ako je neko rusofil, onda kako zoves ove kao ti!?? 🙈🙈