Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj propagande, pun Telegram fotošopa. Ne napredujete vi nigdje, ono što se na početku zauzeli bez borbe, sad gubite i ostavljate mrtve.
Rusi ce sve to za 3 dana da vrate! Pardon za 3 mjeseca! Ups.. 3 godine! Mozda?! Povjerljive informacije, vojna tajna! Cekamo expres vojne trupe ruske da to opkole! Al u k
Davno je Putin govorio da međunarodno priznate granice nisu bitne... Dušica draga, ovo je u stvari čin dobre volje: on želi pokloniti Ukrajini Kursk i Belgorod. Ko zna, možda ima istine u tome da je prešao sa kagebeizma na hrišćanstvo, kaje se za zlodjela?
Završavajte rat, drugi ratovi čekaju u redu..
82 brigada ti je uništena.
U potpisu: Miloš, 13 godina, Donje Polje kod Laktaša. Voli sve što vole mladi.
Pa, ljudi moji, s one strane Drine i sa hladnim čvarcima na stolu, kako ovo da objasnim nekome ko ne čita propagandu i još nije podstanar u vlastitom mozgu?
Ukrajinsko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je da nema namjeru trajno zadržati mali džep ruskog teritorija koji je zauzelo tijekom prošlog tjedna,te se namjerava povući prenio BBC za ovo ne treba biti ni desetar a kamoli general da se vidi da Ukrajinci upadaju u klopku čudi me da ih Rusi nisu okružili dosada dovoljno pogledati mapu i sve jasno
Na kakvim ste vi drogama što vjerujete u Putinovu priču da sve ide po planu... matero moja mila
Ne brini, ni rusi neće zadržati ni pedalj ukrajinskog teritorija. Čime da ih okruže, sinko, ti misliš da brigade imaju moć da se u sekundi teleportiraju (i ostave područje na kojem trenutno ratuju nebranjenim)?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)