Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska ukrajincima protiv imperijalistickog agreskorskog skota, da sto vise agreskorskih Rusa u dzehenemu završe
Fali zive sile.
Rusi su kreteni, Putin je klasicni diktator, a vi Ukrajinci ste naivne budale, nasjele na pricu Zapada
Uskoro će Zelenko kao i njegov idol Adolf da mobiliše djecu preko 12 godina.Vjerovatno će i završiti život kao njegov uzor.
U mene pola mahale 92 sa 17 god uzelo za pusku. I malo nas je I izaslo zivo iz rata. U mene djetetu 18 god. Ne mogu zamisliti njega u rovu nikako. Nije vise to nekadasnje vrijeme. Nedaj boze nikad nikom vise tih vremena. Jedino pizitivno je bilo drugarstvo u to vrijeme.
naj debilniji rat na svijetu, trecina zemlje okupirana, a 75% vojnosposobnog stanovnistva na godisnjem, secu se po CG i HR, o ostatku svijeta da i ne govorim, sto kazes, kod nas sa 16-17 godina u rov, ovi sa 27 i kazu, daj oruzija, daj ljudi da ratuju