Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se bar javio, nas bake ne bi, nema signala u bunkeru hahahaha
44,13 miliona ukrajinaca i nije moglo 5 miliona biti naoružano.Padoše za 48h.Meni ništa nije jasno.
Po države su Rusi.
...evo ja ću ti objasniti, rusi imaju cilj zbog kojeg su tamo, a običnom narodu u Ukrajini se ne gine bez veze, i živo im se ye3e ko će im biti predsjednik, pro rus ili pro zapadnjak, a i osjetili su na svojoj koži podršku od ''prijatelja'' I prijetnju od ''neprijatelja''... to je moje skromno mišljenje, a i pouka za nas balkance
Pa Zelenski uopšte ne spava.
Mali ne kofrci? Isto kao mi Srbi kada smo prkosili NATOu. Necemo vise.
Na licu mu se vidi da je totalno preplasen.Nije on za te pozicije.
Vecinu komentara tipa: "ma predajte se, samo nek se ne puca" pisu i plasiraju placenici na zadatku ispitivanja javnog mijenja i spremnosti Bosanaca i Hercegovaca za borbu u slucaju agresije na BiH. Naravno, i stvaranju atmosfere nemogucnosti otpora u slucaju napada s one strane Drine. Akcija kodnog imena "bolje rob nego grob".
bravo,odlican komentar! I kod njih je vlast korumpirana i pokrade boga oca. Običnom narodu je ionako dosla voda do grla,jako siromasan narod,ili barem velika vecina njih
pametno mada si sada u Šah Mat poziciji ali opet bolje nego da narod gubi živote...
Čekali su vas dugo nisi htjeo da pregovaraš. Provocirali ste zajedno sa Amerikom. Sad kad ste probudili medvjeda sad bi ipak pregovarali.
Ništa drugo mu ne preostaje da sakrije ili raspodjeli što više oružja medju narod i da vodi asimetrični rat kao Mudžahedini u Afganistanu 80ih ili Talibàni .Ukrajina je veliki komad zemlje 600.000 kvadratnih kilometara . Neka Rusija pošalje 200.000 vojnika, to je samo jedan Rus na 3 kvadratna kilometra
sam sebi skače u usta, pozivati putina na pregovore a istovremeno tražiti veću vojnu pomoć i pojačavanje sankcija rusiji. to je iracionalno i neozbiljno i cinićno u odnosu na nevine žrtve.
Hocemo specijalne veze sa Ukrajinom !!
Vidim po ovom klixu sve sami proruski komentatori. Raduju se tuđem zlu više nego svome dobru.
Pa nemaju svojih portala,šta ćeš,sirotinja gola.
Ne spiajte gorivo na Gazpromu
Sutra ces ti vec moliti da te putko primi u partnerstvo jer te tvoj pouzdani nato natego ko madarsku sobaricu
Nato licemjer Zapad licemjer Bosno Vrati vojni rok nevjeruj licemjerima
Do juce si pozivao na intervenciju protiv rusa a sad kao malo mace molis putka da poprica s tobom,glupane jedan amerika te uvukla u rat i sad su eto zabrinuti zato sto vas rus udara po toj glupoj glavi.