Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema od tog pregovora ništa. Rusi traže nemoguće uslove. Da je bilo znakova nekog dogovora ne bi došlo do ovoga da narod gine, rusi bulvalno hoće da im se ovi predaju (čitaj poklone).
Šta znaš, kakva je situacija možda Zelenski bude njima uslove bacao.
Sta je s koronom? Koliko je dns slucajeva vaxeri? 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Prva pozitivna stvar danas.
Sta je tu pozitivno kad rusi traze npr uslov broj jedan predajte se i velicajte Putina i ovi nece pristati i eto propao pregovor
Da su se mogli dogovoriti ne bi bilo rata, nista od ovoga nazalost sve je samo dimna zavjesa kao pokrice za nastavak belaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
e jeste analitičari sve znate
Buraz, ne idi - ubiće te. Nema se šta pregovarati s Rusima. Oni su rekli sve.
sad kad nas braca cetalji napadnu sa svih strana, na hajr
STALKER 2
Ako bi bilo ikakvog uspjeha u pregovorima, to bi xapadu bio tezak udarac.nadajmo se da ce biti, da prestane ovo ludilo,pa ako treba nel pregpvaraju 10 godina
Naredio mu Biden !
U ove pregovore treba uključiti igrače koji su instalirali ovu puppet Zelenka, jer ako mu oni ne odobre, pregovori su propali.
HAJMO rusofili svi u vrstu. Vrijeme je za grupnu terapiju. Ponavljaj za mnom! Vise volim rusko govno nego americku tortu, Vise volim rusko govno nego americku tortu, Vise volim rusko govno nego americku tortu. Ajd sad na posao!
Ubice ga Rusi
Ludi Čerkez treba da im svima naplati kazne, ne drže distance, ne peru ruke dezificijensom, nemaju maske a puni ih transporteri i tenkovi. Hapsi neodgovorne rođake, Cherkes...hahaha
Pozelenio je
baš
Zagebo se Putin. Srljao na kijev i druge gradove kao da je očekivao da će Zelenski pobjeći. Al nije pobjegao. Sad ga cijeli svijet poznaje i dive mu se, a mnogi Ukrajinci bi poginuli za njega. Za Putina u Rusiji niko ne bi skočio.
Ne idi Zelenski da te ne namame u zamku.Ne vjeruj rujanima ni kad darove nose.
Ovo je sastanak u neprijateljskoj teritoriji.
Ovo je sastanak u neprijateljskoj teritoriji.