Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bivši glumac kaze:"Nije ti ovo Holivud..." Da li ima normalnog covjeka koji zaista može povjerovati da će oni izbaciti Ruse iz Ukrajine?
Mogu izbaciti povlačenjem poteza koji će dovesti do svrgavanja Vladimira Putina. To se radi podgrijavanjem nezadovoljstva u zemlji osvajača; dijelom sankcije, dijelom zavadi pa vladaj među uticajnim pojedincima u vlasti agresorske zemlje, dijelom velikim ljudskim žrtvama u osvajačkoj vojsci. Malo po malo, ali ide. Kad ode Putin Ukrajina je mirna. Yato treba pobiti što više osvajačkih vojnika, svakog ranga, od prašinara do generala, svejedno, bitno je da žrtava ima puno.
Gdje je ona hrpa 💩💩💩💩💩💩 sa Klix foruma i teme Ukrajina da nam ispriča kako dolaze F16, tjeraju Ruse u Crno More, Putin ide u Hag a Rusija se raspada. Da se razumijemo, nisam rusofil i osuđujem svaki napad na suverenu državu ali nebuloza koju ta ekipa na Klix forumu prosipa mi se 🤮🤮
Vidim u komentarima lupetanja rusandera koda svršavaju od sreče . Iznose takve laži i nekakva izrigavanja da normalan čovjek pomisli jesu li ovo putinovi potrčci ili su preko srpskih medija zaraźeni glupostima.
Ofanziva, ofanziva, Stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva, Ofanziva, ofanziva, Svima nam je svima siva ofanziva, La-la-la-la-la-la-la La-la-la-la-la-la-la La-la-la-la-la-la-la La-la-la-la-la-la-la
Zato je agresorska ruska ofanziva u minusu!!! 😂😂😂😂😂😂 Specijalna operacija doživljava fijasko!!! Agresor Putin na antidepresivima!!! 😂😂😂😂😂😂
sta im uradise jadni narod
Biden se zestoko zeznuo mislivsi da ce uspjeti slomiti Rusiju preko Ukrajine. Rusija odolijeva a EU u krizi. Sve vise i SAD tone u krizu.
Al ga lupetaš, okrečeš teze. Pa nije bajden u tenku i u rusiji već su šojgu i dmitrov u tenku i u ukraini. A kepec se zakopao 100m ispod zemlje i drhti od straha jer zna šta ga je snašlo.Zar nisam u pravu
Sad sam skonto sto ga zovu Zelenski, on vazda u zelenom
Jes vala
Nije napredak sporiji od ocekivanog vec je skoro pa beznacajan. I sad se namece pitanje... kako ruska vojska koja nema ni ljudstva ni oruzja uspjeva odoliti modernom zapadnom oruzju? Sad se vidi da je to bila cista propaganda. Kad Biden skonta da Rusi odolijevaju pritisnut ce Zelenskog na pregovore.
Odolijeva sa lopatama.
Ti bio tamo i sve znaš. Jesivti neki vojni analitičar RSa?
Treba jos love, to je ta
Izgleda da je protuofanziva propala. Gubici su osjetni, rezultati mršavi. Podsjeća na pokušaj deblokade Sarajeva 1995.
Napredak Ukrajinaca nije problem - napretka nema :-)
Ako i pedalj napreduješ,dobar si
Pa gdje ces na Rusiju
Koji ste vi botovi i jedni i drugi stvarno ste mazlumi teski
Moj Zelenko 😂!