Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da nato odradi jednu laganu vježbu nad Bjelorusima
Auuu bas svi zele rat. U kuci im bio svakome ko ga zeli.
On se više sad usro od sankcija. Ne preostaje mu ništa nego predaja Rusiji. A sin mu neće onda biti nasljednik. Ima svega kod diktatora... Sve familija na vlasti
Bjelorusija je napala Ukrajinu zajedno sa Rusijom,a hočel objaviti rat to i nije važno.Združeni genocidaši Rusije,Bjelorusije,Čećenije,poraz vam je neminovan.Fuj fašistički idioti.
Jel po vama covjek koji ovako izgleda moze biti normalan?
Ako se Lukašenko umiješa u rat nestat će Bjelorusije!!!
Čudi me da Erdogan nije ponudio posredovanje.
Zar niko ove luđake ne može zaustaviti!!!!
Treći je neizbježan, teško da će kepec prihvatit bilo kakav vid poraza. Ne vjerujem da će rujo mjenjati režim tako da će se ovo na kraju odvijati po onoj staroj, ko živ ko mrtav. Šteta, taman je život i ličio na nešto ali očigledno treba jedan restart na svjetski poredak.
u Beograd dodjite pa onda kod Seje Brajlovica,na cudo nevidjeno
3. svijetski rat!
E ovoga treba takodejr obkesiti za jaja
Joj bekana …ovoga bi sevap bilo spustiti na zemlju.
Brkata pudlica.
ovaj ko lik iz turskih serija
Onda ce biti 3. svjetski rat i to Rusija, Bjelorusija, Srbija i republika srpska sa jedne strane, a cijeli Zapad sa druge strane. Kina i Indija ce biti neutralne.
kakav rs hahhahahahahhahahaha bas ce neko njih primjetiti ne provaljuj se. Nema ih 800 000 ukupno od toga 20 000 je vojno sposobno hahhahahahhahaha