Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popuslic si ga haman zelko ? Sidji sa vlasti i prestani slat ljude u klaonicu. Od tebe samo ocekujem lose poteze i neki novi pokusaj fals flaga, dovoljno je samo da jedan prodje i ode planeta u 3 lijepe. Samo cekam.koki ste slijedeci fals flag smislili, gdje ce da pukne?
Kopijum mu pojeo mozak
Grad je već dan i pol zauzet sa svim snimcima grada, ukrajinskih žrtava i uništene tehnike. Nevjerojatno da se ovakva vijest objavi.
Rusi nisu usli u Soledar. Par hiljada mrtvih ruskih vojnika lezi oko Soledara...
Svaka čast na odupiranju propagandi divljaka a i sami ste bili dio te priče. Nekad bratsvo jedinstvo, danas krv i meso.
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦💪
E pretjerao si ćuj Rusi lažu, pitaj Srbe i oni ce ti to potvrdit ceo svet laže osim njih i Rusa
To i jeste tako. Moraju Rusi sad da pokažu bar jedan uspjeh pa gaze preko mase svojih mrtvih vojnika kako bi bar nešto zauzeli. Da imaju šta da pokažu.
Koje laži kretenu??? Jesu ove slike laž? https://t.me/c/1398059253/1016682
U svakom ratu su samo dvia presudna faktora: napadnuta zemlja, i napadač. Napadač se pokušava opravdati u javnosti. Ako je informacija o neprijateljkom neuspjehu došla iz napadačkih usta, onda odmah znaš da je informacija laž. Napadačka strana i nema šta drugo pričati osim čistih laži.
Zauzeli su i Soledar i Bahmut vec nekoliko puta pa nikako da ih zauzmu. Vjerovati rusima moze samo iznimno glupa osoba.
Svi nebeski veruju braaateee
Isti st vi soj od ljudi ,ratovali ste zajedno i ucestovali u ratu i agresiji na BiH...
Jarane oni su se izjasnili kao ukrainci kada smo ih zarobili,a ti pricaj ku..cu