Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jojj pregovarati si trebao dok nijedna granata nije bila ispaljena, sad je situacija takva da moraš spašavat šta se može spasiti..Boga mi, on još misli da su bitni, a samo su kolateralna šteta u ratu između Rusije i Zapada..Wake up!!!
E moj Zelenski, bas si zelen ispao. Nagovorili te na rat a na kraju ces potpisati obo sto si mogao i prije mjesec dana…ako bude pravde Ukrajindki narod ce ti suditi
On je lutka na koncu..
Akobogda molit ces ti njega za koji dan da ti namigne samo polako,naguzili te amerikanci pa su zabrinuti sad a putko udara li udara
Šta će ovaj jazavac da priča o Krimu i Dombasu, porno diva Zelenski, perverznjak
Sviras ti kurcem i bukvalno i metaforicki u toj vojnoj uniformi smjesten u koznu fotelju dok drugi ginu ni za sta...
putin je svoje rekao, a dogovorices se sa njim kada on to bude htio, a ne kad si ti spreman...
Kako je jevrej predsjednik pravoslavne drzave? Just saying
Prije 10 dana nije htio cut za ovakvo nešto
Koliko vidim klix je pun ovih ustaskocetniickim rusofila Ja se predajem bijezim na telegraf ili neki kamenjarski portal tamo ih je manje al samo daju komentare kad se sejdo komsoglu pojavi na naslovnoj stranici🤣 good luck!
Mislim da je vrijeme pregovora proslo, sumnjam da ce Putin sad pregovarati, nazalost . On kad je pricao cjeli svjet mu je lupao sankcije. Daj Boze da grijesim ali tesko... Ovo sto je Zelensky uradio je hrabro ali i jos vise ludo. Ostat ce bez svega, jadan narod, djeca. Ebem ti rat!
Ukrajina i da dobije rat treba dobro da vidi sta ce sa Zelenskom...Ostavio im je samo rusevine iz kojih nikad izaci nece.....
Eto zar je morala tolika krv da se prolije da bi se dogovorilo nesto gore od onog sto je moglo prije pocetka rata. Trazeno je samo da se odreknete ulaska u Nato, sad nakon ovoliko zrtava jos puno toga popustate. Zalosno!
Blago retardiran. Uporedjuje pregovore sa dizanjem tegova i onda još nekoliko rečenica kako izgleda dizanje tegova. Njegov savjetnik 2019 bukvalno izjavljuje da im je neutralnost preskupa i da je najbolje da pristupe NATO-u zbog čega će morati ratovati s Rusijom ali će svejedno pobijediti i pristupiti.
Vaš potpis ne vrijedi pet para pošto niste ispoštovali sporazum iz Minska. Postali ste država za potkusurivanje i ucjenjivanje Rusije od strane Amerike. Bili ste mjesec dana prije rata pred bankrotom zbog vaše korupcije. Čak ste počeli i žitarice uvoziti i pored toga što ste najveći proizvođač istih. Bajden vam smjenio državnog tužioca koji je pokrenuo istragu protiv njegovog sina manijaka.
Ispast ćeš na kraju zločinac prema svom narodu
Kada ostavimo emocije na stranu i pogledamo situaciju racionalno stvari bivaju sasvim drugacije
odjednom ti neke stvari u vezi NATO nisu jasne.............hm STOP WAR
Kažu da je Zelenski jevrej, kao i vlasnici Fajzera, kao i Rotšild i Švab. Onako samo konstatujem...