Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polomice zube kao sto su Srbi polumili u BiH. Izdrzace u borbi. I koristim ovu priliku da nam SVIMA pozelim SRETAN 1 MART DAN NEZAVISNOSTI BiH.
Nismo kući u dijaspori smo
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI SVIM GRAĐANIMA BOSNE I HERCEGOVINE, NAMA JEDNE JEDINE 💛💙💛💙💛💙
Opsada Sarajeva i države BiH je trajala 1425 dana.Jedan smo rat preživjeli.Opametite se gradjani BiH.Dignite glas sjediniti se svi svih vjera i nacija rastjerajte huškače.Jel nam bilo dosta izginulih ljudi zašta šta imate danas zbog čega su ginuli.Pogotovo ova omladina koja većinom piše komentare.Djeco us*ali bi se u gaće od prve granate nije rat tako bajan kao što mislite.
Sarajevo je bilo bez struje, vode i hrane pa je izdrzalo 4 god, to vam moze biti primjer da se MOZE! Samo otpor!
Upravo si sam sebi odgovorio zasto je na svakoj vijesti komentar protiv Srba.
Zelenski =Tito
Ljubimac na aparatima
Od Romanova do danas traje anglosaksonski rat protiv Slavena. Hinjski izazivaju sukobe i bratoubilačke ratove među njima. Brojem i prirodnim resursima mogli bi i trebali gospodariti svijetom. Nažalost, dopušta se anglima da meču razdor i gospodare njima. Romanov je imao tu ideju, panslavizam. Ubili su ga i cijelu njegovu obitelj kako bi to spriječili. Danas gledamo nastavak tog filma. Komentari na klix.ba dokazuju koliko su angli uspješni u ostvarenju svojih ciljeva.
"Nista protiv civila"
Kijev je u mraku Pratite live stream https://youtu.be/H66Wn2kIDOY
Bice to jaka legija, vjerujem da ce bit veliki odaziv iz cijele Evrope, svi mrze Ruse
Sretan nam dan nezavisnosti ! Bosno i da si od govana naša si 🇧🇦♥️ 🇺🇦🇧🇦
Polako, jedno po jedno, tako su srbi u Sarajevu ukinuli struju, pa vodovod, pa bez grijanja, pa napravili obruc ,pa bez hrane, nisu dopustili pomoc, A citavo vrijeme granatirali i ubijali, uce rusi od srba
Ovaj lik će ostati upamćen da je botoxiranog siledžiju dobro zaebo
Nece X zraka kroz Kievljaka. Ne dajte se Ukrajinci. Podrska mahsuz iz Sehera. Mozda i naletimo na kafu.