Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saveznici Izraela
Pazi Salmanu papua! Dobro pogledajte to stvorenje. Nije odgovarao za ubistvo novinara Kaioglua u Saudijskom konzulatu u Turskoj. Izvukao se neokrznut.
eir, arapa, Demper, piama, evapi...
ta ovo ne rade pojedina slova?
LESHINARI
Dok sirotinja gine on se pravi vaan
Kako moe nenajavljeno sletjeti i Deddu i doi kod Salmana?
Ovaj i dalje ne mijenja pantole i cipele Jadnicak, da se vidi da je "terenski" covjek
e cuj nenajavljenu, poso na sijelo toliki put, sta da ga nike naso kod kuce
"... da bude posrednik u sukobu Rusije i Ukrajine"? A mrzili smo sve koji su govorili da je u BiH graanski rat. Rusija je izvrila invaziju na Ukrajinu, sa faistikom idejom da je izbrie iz istorije i uniti ukrajinsku naciju. Treba koristiti jezik koji izraava istinu, a ne koji je izobliava.
Rusija je napala ukrajinu iz identicnih razloga kao sto su napali afganistan, izgubili su svoju marionetsku vladu u toj zemlji pa su silom pokusali nametnuti novu. Znamo kako je prosla njihova agresija na afganistan, tako ce i ukrajina.
Pod marionetskom vladom prvo mislim na Putinovog pijuna, koji jeste dobio izbore u ukrajini ali bazirane na laznim obecanjima narodu a to je ulazak u EU i NATO, kad je dosao na vlast cininio je sve da do toga ne dodje. Pa se narod digao i skinuo ga sa vlasti, a ovaj pobjegao gdje je bio i najsigurniji...u Rusiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brate obuci jednom odjelo i stavi kravatu kao predsjednik i kako Bog zapovijeda.