Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar ne napadamo mi herson kakav sad donjeck i povlacenje
Lepo je videti koliko bosnjaka podrzava Rusiju. Onda se nadam da se slazete sa Rusijom da u Srebrenici nije bio genocid.
Ne razumem zasto minusi? Sluzbeni stav Rusije je da u srebrenici nije bilo genocida.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Buraz tebi će Ukrajinci suditi samo polako
E Zeleni.
Svima koji podržavaju ruse želim da im rusi u dvorište dođu. Neki dan gledao kako kastriraju zavezanog vojnika. Šta je to?! Mamu vam xebem svima ko god ruse podržava. Stoko jedna krezava. Wagnerovci sakupe ratne zarobljenike u halu i zaspu ih termobaričkim raketama i žive ih spale. Sve u slavu psihopate Putina
i naravno, evo ga javlja se, primjerak priglupog krezavog srbocetnicka. Xebo sam ti majku u gornjem komentaru pa čitaj
90% Donjecka rusi
Laž, ni 30 %!
Ovi koji su dislajkali, je li to zbog muke da nema toliko Rusa, ili zbog neznanja da sami nadju rezultate na internetu
Vjerovatno se radi o jedinom predgrađu u Donjecku zove se Avdijevka ako ona padne a poslije Donbas gdje su najelitnije ukrajinske snage , oko 80.000 Rusima se otvara stepa bez ijednog šumarka u Zaporoskoj ,Dnjepropetrovskoj i naravno Harkovskoj oblasti. To je sve livada bez uzvišenja i organiziranih sistema linija obrane.
Amerikanci ce se boriti protiv rusa do zadnjeg ukrajinca
A rusi do zadnjeg cecena
Ide zima...Rusija ne zuri...toliko je mocna da se ne moze zamisliti...daj Boze da samo rat sto prije stane
Hahaha e cuj mocna rusija hahahahaha
Juce je gadjao isti grad sa raketama koje nose male mine, koje ti mogu nogu izvaliti! Na te mine ce stati upravo taj narod koji poziva na odlazak. OVAJ covjek nije normalan, zeli val izbjeglica u EU, da se jos vise destabilizuje ista, plus da se razruse gradovi od raketa. Ovo je najveci manipulator I dvorska luda 21 vijeka.
@Hrvatska seRaspada...da ti samo odgovorim... Jebote Alija,evo ja da ti kazem koji sam bio u Armiji BiH.Mozda si jedva punoljetan,i nemas pojma sta je rat. Alija je bio gdje je bio u to vrijeme,i svako drugi bi branio zemlju,s tim da bi neki to puno bolje uradili,pogotovu na kraju.
Nakon već 14 obrisanog komentara (a niti jedan ne sadrži psovku ili uvredu nekome) koji očigledno ne odgovaraju uređivačkoj politici klixa, htio bi iskoristiti ovu priliku i svoj ekipi klixa poželjeti sve najbolje, dabogda vas Bakir robotima zamijenio....
Dio govora o formalno pravnom kvalificaranju Rusije, i o tom sta i zasto cijeli svijet treba da uradi, nije njegov stil izrazavanja. Mozda je imao inspiraciju na nekom drugom jeziku.
Jest mi to nesto poznato. Ti bi svoj narod etnicki cistio.
prava americko britanska pudlica koja hoce da unisti EU.
Teško skontat da li ovaj lik radi za Ruse ili Amerikance ali za Ukrajinski narod ne radi to je sigurno. Izlevatio ih je samo tako.
Ruski agresori gore i na ovom i na onom svijetu!
Eto ti znaš gdje ko i kad ko gori.
@Dostavljen Tako piše u svim svetim knjigama ako znaš da čitaš i razumiješ šta si pročitao! Drugo je ako slijediš đavola!