Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se boje Trampa pa i sam Putin neće ga moći odbiti
Plan je potpisan i na samom početku a onda je dosao Boris Jonson i naredio da se to raskine
Dok svijet daje biče rata kad zavrne pipu primirjee.a ja velike mudrosti kad je jasno da je ogroman novac opran uzet opljačkano a švabe če platit najvise.kako ruse pobjedit jasno je i njima.
zasto bih vrhovna rada okoncala rat nece oni izginuti. prije rata nisu imali ljudima plate od 300evra sada imaju po 2k evra plus ratna tehnika stize za dzabe.
Glumac privodi kraju serijal, u zadnjoj epizodi ce odsvirati fur elise kopulacionom dirkom.
Gospodo iz Klixa, promenili ste politiku kontrole komentara. Dozvoljavali ste širenje mržnje, a sada ne dozvoljavate pristojne komentare, ali u suštini koji se ne poklapaju sa vašim političkim stavovima.
Dosadan si sa mjaukanjem vise. Ako ti se ne svidja vise klix, razguli odavde.
politički klix
Nakrao se dovoljno, kaze Zelenski dosta ne treba mi vise ahhaahahahah.
Ma ja ne zuri ti se nisi ti u prvim rovovima. Na kraju ce se viditi broj mrtvi pa postaviti pitanje dal si dobro postupio i dal je se mogo rat spreciti.
Ne vidim ni putina da mu se zuri, on je sigurno u rovovima.
Putinu se ne zuri jer nije u prvim rovovima. Na kraju ce se ispostavit broj mrtvih rusa pa postaviti pitanje dali je putin dobro postupio i koliko je rusa umro zbog njegove specijale operacije.
Rusi su dali ponudu koja se ne može odbiti a pametno je prihvatiti ako gledaš na duže staze
Kako pronaci srba u komentarima (najbrze)
Rusi su agresori i oni ne trebaju nikome nista nuditi. Da li bi ti prihvatio da ti neko nasiljem otme kucu ili stan?m, a da ti to prihvatis i legaliziras.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko dozivi privat ce
Mozes napraviti samo Dejton,to je kad pobjednika nema,svi su pobjednici,samo u toj drzavi narod je na granici ludila,tesko onom ko to dozivi i tu zivot provede,da ne govorim za one koji su ratovali i bili u rovu ti su najgore prosli,postali nebitni,ko nije dozivio nemoze vjerovat.
Al sta da ti pričaš panjevima kažeš mu kako jeste on još misli oćeš nesto da ga prevaris strašno
Kako sad to zar rusi ne gube na svim poljima jako čudni ovi mediji danas