Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko za oko. Slava ukrajinskoj naciji
rusi su mogli ukrajini samo sa sankcijama vece stete nani a EU samo da su das zavrnuli gas ovo je se moglo bez ispaljenog metka
Pa dobro je, šta onda kukaš non stop i kmečiš... glumac.
Gazprom u velikim gubitcima, a ruso fili na haparatima.
Ovisnik o la.. c o c a i n a...
Neustavan predsjednik
Nijedna zemlja ne održava izbore za vrijeme rata na svom teritoriju. U Ukrajini je rat.
Eto, tvoj Putko patuljak je ustavan
Ja da sam putin ne bih nikad usao u rat. Samo bi poredao atomske pa izvolte.neka oblijeću.
Imaš dobre kupce koji tvoj plin i tvoju naftu plaćaju dobro kao niko drugi. Prijetiti ili čak ostvariti prijetnju atomskim oružjem znači ubiti najbolju mušteriju. Te prijetnje atomskim i navodno da će poletjeti ka Europi je samo ruska psihološka propaganda kojoj je cilj da uplaši stanovnike europskih zemalja kako bi djelovali na svoje vlade da Rusiji ukinu ili ublaže sankcije.
@gooUser1646061460 Jest da nema SAD-a.